8.2.21

BINTEO: Αυγά, κροτίδες, καφέδες και πέτρες κατά Μηταράκη στην αποχώρηση, από αγανακτισμένους Εβρίτες

 

Το πλήθος...ζητωκραύγαζε ενώ νεάνιδες τον έρρεναν με...άνθη!!!
Juan

Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών,. γιουχαϊσμάτων, αλλά και με εκτόξευση αυγών, κροτίδων, καφέδων, πετρών και νερών, αποχώρησε από το Δημαρχείο Ορεστιάδας ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Οι Εβρίτες έντονα αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι από την επιμονή του να υλοποιήσει το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, πέταξαν ότι είχαν μπροστά τους, όταν τον είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο μπροστά στο Δημαρχείο για να αποχωρήσει με κατεύθυνση το ΚΥΤ Φυλακίου όπου θα έχει σειρά συναντήσεων μες εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.


Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν τοποθετήσει κλούβα και τα ΜΑΤ είχαν παραταχθεί τόσο μπροστά όσο και πλάγια από το Δημαρχείο για να φυγαδεύσουν τον κ. Μηταράκη που έφυγε σαν τον κλέφτη, αλλά αρκετοί που βρισκόταν από την πλευρά του αστυνομικού μεγάρου, εκσφενδόνισαν ότι είχαν στα χέρια τους εναντίον του αυτοκινήτου που τον μετέφερε. Ένα από τα αντικείμενα μάλιστα βρήκε στο κεφάλι τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευθυμιάδη που συντόνιζε τα μέτρα ασφαλείας και τον τραυμάτισε ελαφρά.





 
https://www.evros-news.gr/