17.1.21

Στο κέντρο της Αθήνας... Ιρανός σε αμόκ απειλούσε να σκοτώσει τους πάντες - Πώς τον σταμάτησαν οι Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης

Αυτά που δεν τα λένε τα "μπουκωμένα" κανάλια.

Λίγο πριν από τις τρεις μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, στην οδό Αριστοτέλους, κοντά στην Ομόνοια.


Ξαφνικά ο κόσμος που είναι στο σημείο βλέπει έναν άντρα να κρατάει ένα μαχαίρι, να ουρλιάζει σε αραβική γλώσσα και να απειλεί όσους είναι γύρω του.

Μία γυναίκα έντρομη μπαίνει σε ένα κατάστημα και καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης. Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που φτάνει πρώτος στο σημείο βλέπει τον άνδρα σε κατάσταση αμόκ να στρέφει το μαχαίρι προς το μέρος των αστυνομικών.


Χωρίς να γνωρίζουν τις πραγματικές προθέσεις του, τον απειλούν εκείνοι με τα υπηρεσιακά όπλα τους. Ο άνδρας στρέφει το μαχαίρι στο λαιμό του και απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του ενώ μιλάει στη μητρική του γλώσσα σε έντονο ύφος χωρίς οι ένστολοι να μπορούν να καταλάβουν τί εννοεί. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον αποτρέψουν. 

Ο άνδρας από το Ιράν τρέχει να γλιτώσει από τους ένστολους και με μία σύντομη  καταδίωξη καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

https://www.stoxos.gr/