9.12.20

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : Έρχεται ” το τουρκικό εμβόλιο” με μεγάλες γεωπολιτικές παρενέργειες.

 ΒΑΡΔΑΚΑΣ. 


Μία ” τσιμπιά ” θα είναι και μετά ξεκινούν όλα. Στην θέση του τσιμπίματος αν βάλουμε την επιθετική πρόκληση που σχεδίασαν εδώ και καιρό , στην θέση της βελόνας αν βάλουμε την στρατιωτική αναβαθμισμένη μηχανή της τουρκίας απέναντι στην μεθοδευμένη μνημονιακή γύμνια που επέβαλλαν οι εγχώριοι και οι ξένοι σωτήρες στην Ελλάδα, στην θέση της σύριγγας και στο περιεχόμενο της αν βάλουμε το δηλητήριο των αποφάσεων που φαίνεται να πάρθηκαν για την Εθνική μας υπόσταση, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε τι σημαίνει ” τουρκικό εμβόλιο” εν μέσω των lockdown και των μαζικών εμβολιασμών;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
πηγη

Και έρχεται αυτό το ” τουρκικό εμβόλιο” σαν σχήμα λόγου την στιγμή που έχουμε πάθει ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ή Εθνική αναισθησία σε ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα γύρω μας.

Δεν φρόντισαν οι …( συμπληρώστε μόνοι το χαρακτηρισμό ) να μας ξεγυμνώσουν από σύγχρονους στρατιωτικούς εξοπλισμούς λόγω μνημονιακών δεσμεύσεων, αλλά ξεγύμνωσαν την ψυχή και το μυαλό του νεοέλληνα από κάθε πραγματική ιστορική γνώση που μπορεί να εμψυχώσει τούτες τις κρίσιμες στιγμές το ΦΡΟΝΗΜΑ. Το πατριωτικό ιστορικό φρόνημα που το συγκρίνουν με τον φασισμό ακροδεξιών ομάδων που ως μήχανης θεός ήρθαν να παίξουν και αυτές τον ρόλο τους στην κοινωνική αποσύνθεση και την διάσπαση της Ελληνικής ψυχής.

Με λίγες κουβέντες όλοι έπαιξαν με αυτόν τον λαό, τον πολυαδικημένο, γιατί πάτησαν στην αγαθωσύνη του , το φιλότιμο και στην διάθεση του να φατριάζεται εύκολα.

Το έφεραν το πράγμα εδώ και σήμερα οι γενικοί …κομπάζουν

“Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ σε νέα επίδειξη “τουρκολαγνείας”:
Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η Ελλάδα δεν εκφράζει δημόσια και δυνατά τη δυσαρέσκεια της για τον ΓΓ του ΝΑΤΟ, γιατί δεν απαξιώνει τις δηλώσεις του και γιατί δεν τον εκθέτει για την τουρκολαγνεία του.

Τι δήλωσε λοιπόν ο κ.Γενικός:

«Πολλά κράτη μέλη του ΝΑΤΟ ανησυχούν για τις πράξεις της Τουρκίας, αλλά η χώρα συνεχίζει και αποτελεί σημαντικό εταίρο της συμμαχίας…Η Τουρκία είναι σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Ξέρω ότι υπάρχουν ανησυχίες για διαφορετικά θέματα από κάποιες χώρες και εγώ έχω εκφράσει τις ανησυχίες μου για τους S400, για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία. Και τις εξέφρασα και στην Άγκυρα, όταν την επισκέφθηκα…Όμως η Τουρκία είναι σημαντική. Συνορεύει με τη Συρία και έχει συμβάλει στην αντιμετώπιση του ISIS, των τζιχαντιστών. Επίσης, φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, το μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων παγκοσμίως… Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των ανησυχιών, αλλά και του να παραμείνουμε μαζί. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να δώσω μια θετική προσέγγιση, όπως έκανα στην Ανατολική Μεσόγειο με τον μηχανισμό αποκλιμάκωσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που κατάφερε να ακυρώσει ναυτικές ασκήσεις και να περιορίσει τον κίνδυνο περιστατικών και ατυχημάτων. Η διαμεσολάβηση του ΝΑΤΟ δε λύνει το πρόβλημα, αλλά βοηθά στο άνοιγμα του δρόμου για τις πολιτικές διαπραγματεύσεις”…https://www.militaire.gr/o-gg-toy-nato-se-nea-epideixi-quot-toyrkolagneias-quot-quot-simantiki-i-toyrkia-gia-ti-symmachia-quot/

Πάμε πάλι πίσω στο ” τουρκικό εμβόλιο” και πόσο θα μας πονέσει και τι γεωπολιτικές παρενέργειες θα έχει ;

Η ιστορία διδάσκει για αυτό και πρέπει να την διδασκόμεθα σωστά.

Το 1974 ο περιβόητος Εθνάρχης του ” κείται μακρυά η Κύπρος” Κωνσταντίνος Καραμανλής εν μέσω της Κυπριακής τραγωδίας για να αποφύγει την κοινωνική κατακραυγή απέσυρε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ που κρατούσε εγκληματικά το φαναράκι στους τουρκικούς βιασμούς, δολοφονίες και βιαιοπραγίες στο μαρτυρικό νησί. Φυσικά τότε η Ελλάδα βίωνε μέρες μεταπολίτευσης και δεν μπορούσε να δει ότι μετά από μισό αιώνα ( βλέπε σήμερα) της ετοιμάζουν το ίδιο κουστούμι.

Το ως άνω ” τουρκικό εμβόλιο” θα πονέσει πολύ , θα μελανιάσει εκεί που θα γίνει και για να γλυτώσουν κάποιοι τις παρενέργειες μπορεί να θέσουν ζήτημα εξόδου της χώρας από το ΝΑΤΟ με μεγαλύτερες γεωπολιτικές παρενέργειες.

Τότε ξεκινούν όλα..

“ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται…

ο προδότης τόσα χρόνια παραχάρηκε, καιρός να χαρεί και ΘΕΟΣ μαζί με τα παιδιά του”

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας