13.10.20

Οι Τούρκοι για τις δηλώσεις Γιώργου Τράγκα μέσω pronews.gr: «Προετοιμαστείτε για πόλεμο» Τις δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα ο οποίος σε απ'ευθείας μετάδοση από το pronews.gr σήμερα μίλησε για «είτε για αναπόφευκτο πόλεμο με την Τουρκία είτε για διπλωματική ήττα της Ελλάδας», λέγοντας πως «οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι κρίσιμοι» αναμεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά».

Ο εκδότης του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης που φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή του Γ.Τράγκα στο Βεργίνα TV, δήλωσε σχετικά ότι «Οσο υποχωρούμε, τόσο θα αποθρασύνονται οι Τούρκοι. Πρέπει να απαντήσουμε στην πράξη αλλιώς θα χάσουμε de facto όλη την θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ρόδου και εδαφικά το σύμπλεγμα της Μεγίστης».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, πριν λίγο δήλωσε ότι δήλωσε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία, ότι «Παρά την προσέγγιση καλής πρόθεσης από την Τουρκία, η Ελλάδα συνεχίζει τα βήματα που αυξάνουν την ένταση στην ανατολική Μεσόγειο»!

Στην παράνοια απαντάς με «στρατηγική ψυχραιμία»;


https://www.pronews.gr/