19.10.20

Απ. Δαβής: Πυροτέχνημα της δημοτικής αρχής Σουφλίου το αφήγημα περί κλεισίματος του στρατοπέδου στον ΠροβατώναΜήπως θα πρέπει να ενημερωθούν κάποιοι για το τι
συνεπάγεται διασπορά ψευδών ειδήσεων;
Αν δεν ξέρει ας διαβάσε
ι ΕΔΩ
ΑΛΕΞ
 Για «πυροτέχνημα της δημοτικής αρχής» για το «εκ των ων ουκ άνευ» ζήτημα περί κλεισίματος του στρατοπέδου στον Προβατώνα, κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου Απόστολος Δαβής.


Ο κ. Δαβής σε δήλωσή του αναφέρει ότι πρόκειται για «εφεύρεση ενός ανύπαρκτου ζητήματος περί κλεισίματος του στρατοπέδου Δελαγραμμάτικα στον Προβατώνα», σημειώνοντας ότι «αναστατώνουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο, λέγοντας ψέματα, προσπαθώντας να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκειά τους, προσδοκώντας μικροπολιτικά οφέλη, διοργανώνοντας επικοινωνιακές φιέστες για προσωπική προβολή τους».
Ο δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου επισημαίνει ότι «θέμα κλεισίματος στρατοπέδου δεν υφίσταται, είναι ζήτημα εκ των ων ούκ άνευ, ίσα-ίσα θα ενισχυθεί» και καταλήγει πως «η Δημοτική Αρχή άδικα αναστατώνει και ξεσηκώνει τον κόσμο».

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Δαβή:

Παρακολουθήσαμε και το περασμένο Σάββατο στις Φέρες ακόμα ένα «θεατράκι» της Δημοτικής Αρχής με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και συμπρωταγωνιστή τον δήμαρχο Σουφλίου.

Αισθάνθηκα ντροπή, όταν είδα τον δήμαρχο, να μιλάει μπροστά στις κάμερες με απαξιωτικό, ειρωνικό και ανεύθυνο τρόπο και να θέτει ανύπαρκτο θέμα εθνικής ασφάλειας καί ζήτημα άμυνας της χώρας, περί κλεισίματος δήθεν του στρατοπέδου στον Προβατώνα (απόρρητα θέματα και μη διαβουλεύσιμα η αναδιοργάνωση του στρατεύματος) στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, όταν αυτοί οι δύο άνθρωποι έδωσαν τα «ρέστα» τους για την εθνική ασφάλεια τον περασμένο Μάρτιο.

Αισθάνθηκα ντροπή όταν είδα τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, να «σπάει" με σχεδόν τραμπουκικό τρόπο, την προσωπική ασφάλεια του Πρωθυπουργού, να διακόπτει τον δήμαρχο, να παίρνει τον λόγο, χωρίς να του έχει ζητηθεί και να μιλάει με απαξιωτικό τρόπο στον Πρωθυπουργό κατά την αναχώρησή του και ότι «τον χαλάει»!

Αισθάνθηκα ντροπή βλέποντας 3 φορές τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων να βγάζει τον κόσμο στους δρόμους για ένα ανύπαρκτο, «εκ των ων ούκ άνευ» ζήτημα, περί κλεισίματος του στρατοπέδου στον Προβατώνα.

Αναρωτήθηκα πολλές φορές που πάει αυτός ο Δήμος μετά τις δηλώσεις του αντιδημάρχου τεχνικών έργων σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς αναστατώνοντας και ξεσηκώνοντας τον κόσμο: «οι επόμενες συγκεντρώσεις δεν θα είναι ειρηνικές, αφού έχει εξαντληθεί η υπομονή μου και από δω και πέρα στις συγκεντρώσεις θα δουν διαφορετική αντίδραση»!

Καταλαβαίνω ότι είναι εγκλωβισμένοι στην αδιέξοδη πολιτική τους, σχετικά με την εφεύρεση ενός ανύπαρκτου ζητήματος περί κλεισίματος του στρατοπέδου Δελαγραμμάτικα στον Προβατώνα, χρονικά προσδιορισμένο για αυτούς έως την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Αλεξανδρούπολη και παίρνοντας την αφοπλιστική απάντησή της on camera απευθυνόμενη στον αντιδήμαρχο και στον δήμαρχο: «δεν είστε οι μεγάλοι ειδικοί», και την αλλαγή ατζέντας από εκείνη την στιγμή και μετά, εφευρίσκοντας νέο απίθανο - ανύπαρκτο αφήγημα περί υποβάθμισης της 7ης Ταξιαρχίας, προσπαθώντας να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκειά τους, προσδοκώντας μικροπολιτικά οφέλη, διοργανώνοντας επικοινωνιακές φιέστες για προσωπική προβολή τους, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κοροϊδεύουν, αναστατώνουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο, λέγοντας ψέματα!

Το είχα πεί εξ αρχής πολλάκις με το που ανακινήθηκε ανεύθυνα το θέμα από την Δημοτική Αρχή και με γραπτή δήλωση μου στις 29 Σεπτεμβρίου στο Thrakinea, με δημόσιες δηλώσεις μου στις 9 Οκτωβρίου στην ALFA TV και στις 12 Οκτωβρίου στον Maximum fm, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 7 Οκτωβρίου, είχα τονίσει λοιπόν με πιο καταφατικό τρόπο: «Το στρατόπεδο στον Προβατώνα δεν πρόκειται να κλείσει. Θέμα κλεισίματος στρατοπέδου δεν υφίσταται, είναι ζήτημα εκ των ων ούκ άνευ, ίσα-ίσα θα ενισχυθεί. Είμαι υπέρ της υποχρεωτικής μόνιμης διαμονής των στελεχών εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Σουφλίου. Η Δημοτική Αρχή άδικα αναστατώνει και ξεσηκώνει τον κόσμο».

Ας αφήσουν τον λαϊκισμό και τα ψέματα λοιπόν, να σηκώσουν τα μανίκια και να μετατρέψουν τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα του τόπου σε μεγάλες ευκαιρίες.

Απόστολος Δαβής
Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου


Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2020/10/blog-post_79.html#ixzz6bIdNPISg
Alexandroupoli Online