20.10.20

Ισλαμιστής κληρικός παράνομου τζαμιού στην Αθήνα ζητεί την καταδίκη των 500.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής (βίντεο)


Κάποια στιγμή θα δοθούν οι κατάλληλες λύσεις...
ΑΛΕΞ

Ο Αχμάντ Ελντιν, ιμάμης του παράνομου(;) τζαμιού Σαλάφ ους Σαλίχ «Αρ Ραχμάν», σε βίντεο του πανηγυρίζει για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και επιτίθεται στους ψηφοφόρους της ζητώντας την τιμωρία τους επειδή είναι... «συνένοχοι»!!!

______________________________________________

{ Δεν ήξερε ο Ελληνικός λαός ότι έπρεπε να πάρει ντιρεκτίβα από το ισλάμ  για το ποιους θα ψηφίσει!

 Στις επόμενες εκλογές, πάντως, θα ψηφίσει δεόντως...

ΑΛΕΞ}

______________________________________________

«500.000 Έλληνες ψήφισαν Χρυσή Αυγή τα προηγούμενα χρόνια, τι γίνεται με αυτούς, αυτοί είναι συνυπεύθυνοι είναι συνένοχοι; Αυτοί έδωσαν την πρώτη ώθηση στη Χρυσή Αυγή.»

«Αυτοί οι 500.000 που είναι και που βρίσκονται και τι μερίδιο ευθύνης έχουν. Αυτοί οι 500.000 δεν προέκυψαν από το σύστημα της δημοκρατίας; Η ιδεολογία του εθνικισμού τι μερίδιο έχει;»

«Μέρα παρά μέρα είχαμε καταγγελίες στο τζαμί μας, είναι σημαντικό να καταδικαστούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

Ο Αχμάντ Ελντίν και το τζαμί του είναι ιδιαίτερα ενεργεί στα social media και μάλιστα στην ιστοσελίδα του «διαφημίζει» πως έχει προσηλυτίσει στο ισλάμ και άνδρα των ΜΑΤ.

Μάλιστα σε άρθρο του κατηγορεί το περιοδικό Charlie Hebdo, το οποίο είχε δεχθεί πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, για την δημοσίευση σκίτσων του Μωάμεθ και καλεί την Γαλλία να το τιμωρήσει για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, ενώ για τον πρόσφατο αποκεφαλισμό Γάλλου καθηγητή θεωρεί πως φταίει μεταξύ άλλων και η... «ισλαμοφοβία»!

Επιπλέον ο ίδιος υποστηρίζει πως του έγινε πρόταση να γίνει ο ιμάμης του τζαμιού στο Βοτανικό αλλά αρνήθηκε.

https://www.pronews.gr/