10.9.20

"Αποτυχημένος αποικιοκράτης ο Μακρόν, στοχοποιεί τον ηγέτη μας" λέει ο Τσελίκ


Οργίλος με τον Πρόεδρο της Γαλλίας ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας (του ΑΚΡ), τον χαρακτήρισε σε αναρτήσεις του αποτυχημένο αποικιοκράτη που χρησιμοποιεί την Ελλάδα και που ευθύνεται για τους ομαδικούς τάφους των θυμάτων του Χάφταρ στη Λιβύη.
«Ο Μακρόν υποστηρίζει ότι το πρόβλημά τους δεν είναι με τον τουρκικό λαό, αλλά με τον Ερντογάν. Αυτό είναι ένα παλιό παιχνίδι που παίζουν οι αποικιοκράτες.
Παριστάνουν ότι αγαπάνε τους λαούς για να τους επηρεάσουν βάζοντας στο στόχαστρό τους πατριώτες ηγέτες. Είναι τιμή για εμάς που αυτές οι αποικιοκρατικές βολές στοχεύουν τον πρόεδρό μας. Το πρόβλημα είναι όσοι σκέφτονται σαν τον Μακρόν. Η απειλούμενη χώρα σήμερα είναι η Τουρκία και θα σας απαντήσει κατάλληλα» γράφει ο Τσελίκ.
«Κύριε Μακρόν, μην μπερδεύετε τη χώρα μας με τις αποικίες σας, που μπορείτε εύκολα να τις ξεγελάσετε. Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει τον εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας μας από τον λαό της. Ξέρουμε πως έχετε παίξει αυτό το παιχνίδι αρκετές φορές στην Αφρική. Ο Μακρόν έχει κάνει τη Γαλλία συνώνυμη της αποτυχίας, προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητά του να κυβερνήσει τη χώρα του με επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι υπεύθυνος για τους μαζικούς τάφους του Χάφαρ στη Λιβύη. Τώρα προσπαθεί να παίξει το αποικιοκρατικό του παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα. Προσπαθεί να φέρει και στη Μεσόγειο το καταστροφικό του παιχνίδι στη Συρία. Όλα όσα λέει ο Μακρόν για τον Ερντογάν είναι λάθος και θα οδηγηθεί σε νέες αποτυχίες με τον Χαφτάρ στη Λιβύη και την Ελλάδα στη Μεσόγειο».
https://slpress.gr/