20.8.20

Δορυφορική φωτό-σοκ από τις έρευνες του Oruc Reis: Ένα μοναχικό πλοίο έστειλε το ΠΝ απέναντι σε επτά τουρκικά!

Δορυφορική φωτό-σοκ από τις έρευνες του Oruc Reis: Ένα μοναχικό πλοίο έστειλε το ΠΝ απέναντι σε επτά τουρκικά!
Δεύτερο σοκ μετά την ομολογία του τέως -πλέον- Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας ναυάρχου ε.α. Α.Διακόπουλου ότι το Oruc Reis πραγματοποιεί έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και δεν πλέει «ανώδυνα» για την εθνική κυριαρχία.

Φωτογραφία από ισραηλινό δορυφόρο που απεικονίζει την αντιπαράθεση των δύο Στόλων («Στόλων» που λέει ο λόγος σε ότι αφορά την ελληνική πλευρά), και δημοσιεύει το defencenet.gr, αποκαλύπτει ότι αντίθετα με ότι ψευδώς ανακοινωνόταν και εμφανιζόταν στην ελληνική κοινή γνώμη, ότι «έχει παραταχθεί ολόκληρος ο Στόλος απέναντι στην τουρκική αρμάδα» αντί για τον ελληνικό Στόλο, μόνο ένα μοναχικό πλοίο, η φρεγάτα F-450 EΛΛΗ, κλάσης "S" βρίσκεται απέναντι σε... επτά τουρκικά πολεμικά πλοία!
Κανένα άλλο ελληνικό πλοίο δεν βρίσκεται ούτε καν κοντά στον «θόλο» προστασίας που έχει στήσει το τουρκικό Ναυτικό περί τα 50 μίλια γύρω από το Oruc Reis.
H αναλογία των τουρκικών προς τα ελληνικά πολεμικά είναι... 7:1!
Το ότι διακρίνονται τα καλώδια ερευνών του Oruc Reis που κάνει «κολονοσκόπηση» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, λόγω της κυβερνητικής απροθυμίας να υπερασπίσει την εθνική κυριαρχία, προφανώς είναι μια μικρή λεπτομέρεια...