26.8.20

Πάρτε σοβαρά αντίμετρα. Κλείστε αμέσως όλα τα τζαμιά!


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής έκανε την ακόλουθη δήλωση:


  Έχει χάσει κάθε αίσθηση σοβαρότητας και μέτρου ο (ψευδο)σουλτάνος της Άγκυρας. Αλλά η παραφροσύνη του δεν τον απαλλάσσει από την ηθική και ποινική ευθύνη του για τα εν ψυχρώ εγκλήματά του. Κυριαρχημένος από ένα αρρωστημένο πνεύμα πανισλαμισμού ξερνάει κάθε αηδία και διαπράττει συνεχώς εγκλήματα με στόχο των Ελληνισμό και την Ορθοδοξία που φαίνεται του έχουν καθίσει στο στομάχι.


     Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι ο βαθμός παραφροσύνης του Ερντογάν, αλλά η αφοσίωσή και ο θαυμασμός που του τρέφουν ορισμένοι, π.χ. η γερμανίδα καγκελάριος. Το πρόβλημα είναι ότι ο βαλλόμενος ανηθίκως και ανάνδρως Ελληνισμός αντιπαρέρχεται την άθλια επιθετικότητα του γείτονα ως σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Οπότε ο δράστης την πολλαπλασιάζει.
      Ο μαφιόζος έκανε τζαμί την Αγία Σοφία.
   Κανένα αντίμετρο. Αντίδραση μηδέν. Οπότε επανήλθε μετά ταύτα χυδαιότερος, προχώρησε και έκανε τώρα τζαμί την Μονή της Χώρας!
    Και πάλι ,φευ, καμιά αντίδραση, κανένα αντίμετρο. Η στάση μας είναι βλακώδης.


 Η πολιτική τάξη της χώρας, Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση, έχουν υπέρτατο χρέος να εφαρμόσουν σοβαρά και αξιόπιστα ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ. Αντίμετρα που πονούν!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ!

 

 
Δημοκρατική Αναγέννηση

__________________________________
Καμία αντίρρηση για το κλείσιμο των τζαμιών, όμως μήπως αυτό θα ενοχλούσε συμμάχους μας μουσουλμάνους από άλλες Αραβικές χώρες;
 Σε τέτοια πιθανότητα θα πρέπει να επικρατήσει η λογική και το συμφέρον της χώρας μας ακόμα και αν δεν ικανοποιηθεί η επιθυμία μας όχι μόνο για κλείσιμο αλλά και για κατεδάφιση  , των τζαμιών.
Juan