15.8.20

Η ανηθικότητα υποτιμά τον κίνδυνο






Είχαμε πει, η ανηθικότητα υποτιμά τον κίνδυνο. Η πηγή του ήθους, η συνείδηση, ο φύλακας του βιολογικού πολιτισμού, φύλακας τον οποίον η πνευματική μου κληρονομιά τον εντόπισε και τον κατέγραψε και τον υλοποίησε με το «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Και μετά απ’ αυτό, δηλαδή τη βιολογική άμυνα για τη διατήρηση του βιολογικού πολιτισμού, άμυνα εναντίον της φθοράς, την χρησιμοποίησε εναντίον και των βαρβάρων που εισέβαλαν και εισβάλλουν, μέχρι σήμερα, για να συντομεύσουν την φθορά του παγκόσμιου πολιτισμού.

Γι’ αυτό η πνευματική μου κληρονομιά ήτο μόνιμα και νόμιμα αντιστεκόμενη στο παραγόμενο εκ της αγνοίας προς διατήρηση του πολιτισμού. Βλέπετε Όρκο των εφήβων της αρχαίας Ελλάδος (Πόλεις-Κράτη), όρκος παράγωγο του «Πάντων πατήρ πόλεμος» (Ηράκλειτος), εκ του οποίου παράγεται ο ορισμός τι σημαίνει πολιτισμός: Η συνεχής άνοδος του πεσμένου ανθρώπου με στόχο να συναντηθεί με το ύψος από το οποίο έπεσε. Το ύψος της χαμένης αφθαρσίας του βιολογικού μέρους και το ύψος της χαμένης επαφής του κτιστού ανθρωπίνου πνεύματος με τον Άκτιστο Δημιουργό του, βλέπετε Ναζωραίο.

Μέσω αυτής της παιδείας εγράφησαν τα Έπη των Ελλήνων. Η θυσία των Ελλήνων, δίδαγμα για τους λαούς: Η άγνοια αδυνατεί ενώπιον της αληθινής γνώσης, η ελάχιστη αληθινή γνώση κατατροπώνει τους όγκους της άγνοιας. Ντροπιασμένη η άγνοια από τις αλλεπάλληλες ήττες της, σοφίστηκε την πανούργα προδοσία, πανούργα προδοσία χωρίς χρονοδιάγραμμα: Είναι χαζό να χύνετε το αίμα σας και να κοπιάζετε για τη διατήρηση του πολιτισμού, τη διατήρηση της ποιότητας των αγαθών και του περιβάλλοντος. Πόσα χρόνια θα ζήσετε, ξεχάστε τον κόπο και αντιγράψτε το βάρβαρο κόλπο των Δυτικών. Τα παιδιά σας θα βρουν μόνα τους τον δρόμο τους, αναμιγνυόμενα με το εφήμερο κάλλος του βάρβαρου κόλπου. Και αυτή η καινοφανής παιδεία έγινε αποδεκτή από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους ιερείς, τους νομικούς, οι οποίοι δέχτηκαν τη νομιμοποίηση της ανηθικότητας, την διαφημιζόμενη ανηθικότητα από τα Μ.Μ.Ε. διότι εντοπίζουν το πρόβλημα χωρίς τη λύση του και το διαφημίζουν, από πού και πώς αμείβονται για αυτή την διαφήμιση;

Και τώρα ήλθε η ώρα του θερισμού, θερίζουμε ό,τι σπείραμε. Σπείραμε ανηθικότητα, η οποία υποτιμά τον κίνδυνο. Μάταια οι σπείραντες την ανηθικότητα προσπαθούν τώρα να πείσουν τους νέους να επανέλθουν στο ήθος, που σε κάνει υπεύθυνο εναντίον της όποιας επικινδυνότητας, αυξανόμενης επικινδυνότητας με πανουργία, δηλαδή αρχικά αόρατης επικινδυνότητας που σακάτευε την άμυνα του οργανισμού, την οποία τώρα επί της ορατής επικινδυνότητας την ψάχνουμε την βιολογική άμυνα (ανοσοποιητικό σύστημα) και δεν την βρίσκουμε πουθενά, ούτε στον βιολογικό πολιτισμό ούτε στον περιβαλλοντικό πολιτισμό.

Αυτή την ανοησία, ετοιμάζεται να σαρώσει η Νέμεση, η Νέμεση το περιφρονημένο κεφάλαιο της Ελληνικής Γραμματείας. Και θα σαρώσει η Θεία Δικαιοσύνη το απύθμενο θράσος εκείνων που πριν τον όλεθρο ηγούντο και τώρα, μετά τον όλεθρο επιθυμούν να ηγηθούν πάλι για να αποτελειώσουν τον πλανήτη, στραγγίζοντας κάθε αντιστεκόμενη αξία. Γι’ αυτό καταθέτουμε και θα καταθέσουμε αλήθειες προς έρευνα, ελπίζοντας να αντιληφθούμε ότι όλοι μαζί, τον αντίχριστο προδρομούμε. Βλέπετε τα αντίχριστα ψευτοθαύματα, κοτόπουλο σε είκοσι μέρες δύο κιλά, λαχανικά μίας νύκτας. Αόρατη βιολογική σαπίλα με αριθμό κυκλοφορίας και εγκρίσεως. Και είναι φυσικόν όταν δραπετεύουμε από τον ακριβοδίκαιο κόπο, να εντείνουμε την ακριβοδίκαιη θεία ποινή, ποινή ο μοναδικός ωφέλιμος κόπος.



Αθήνα, 14/08/2020

Βασίλειος Ρογοκένης


e-mail: tisagorevinvouletai.ffee@yahoo.gr