17.7.20

Χαλκίδα: Αφγανοί από τη δομή της Μαλακάσας παρενόχλησαν ανήλικες κι επιτέθηκαν σε αστυνομικό!

Στο χέρι των Χαλκιδέων είναι να μην τολμούν να περάσουν τη γέφυρα οι τύποι αυτοί.
ΑΛΕΞ
Δυστυχώς φαινόμενα που αποτελούν «κανόνα» στις δυτικές χώρες, οι οποίες έχουν αυξημένο αριθμό παράνομων μεταναστών αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα στην παραλία της Χαλκίδας, δύο Αφγανοί που διαμένουν στο hotspot της Μαλακάσας, επιτέθηκαν σε έναν ανυποψίαστο αστυνομικό, επειδή δεν τους άφησε να παρενοχλήσουν δύο ανήλικα κοριτσάκια.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, όλα άρχισαν όταν οι Αφγανοί είδαν στον δρόμο τους δύο ανήλικες κοπέλες και άρχισαν να τις παρενοχλούν για αρκετή ώρα κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους. Τα δύο κορίτσια κατέφυγαν στην καφετέρια και ζήτησαν βοήθεια από τους σερβιτόρους, όμως οι αλλοδαποί δεν δίστασαν να μπουν στο κατάστημα για να τις βρουν.
Οι σερβιτόροι τούς ζήτησαν να φύγουν και εκείνοι απομακρύνθηκαν για λίγο, αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν και άρχισαν να φωνάζουν, ενώ με απύθμενο θράσος άρπαξαν τον αναπτήρα ενός αστυνομικού που καθόταν στο μαγαζί ως πελάτης και ο ένας φέρεται ότι τον έσπρωξε χωρίς αιτία.
Το αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν τα αίματα και ο αστυνομικός να πιαστεί στα χέρια με τους Αφγανούς. Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση εναντίον των αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.