9.7.20

Κωμωδία: Αντί να στείλουμε πλοία στη Λιβύη τα στείλαμε στη Μαύρη Θάλασσα και επιχειρούν κατά της Ρωσίας

Έχουμε κυβέρνηση, χωρίς να έχουμε κυβέρνηση! Οι προφητείες επαληθεύονται.
Καταντήσαμε σκυλάκια της κάθε Μέρκελ και του κάθε ΤΡΑΜΠ-ούκου!
Juan
Η Αθήνα, αντί να στείλει πλοία στη Λιβύη στα ανοιχτά της οποίας, έχει μαζευτεί όλος ο τουρκικός στόλος, στέλνει πλοία για ΝΑΤΟΪΚΕΣ ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα, σε μία κίνηση η οποία είναι σχεδιασμένη να «ενοχλήσει» την Ρωσία. 

Μάλιστα όπως μεταδίδει το TASS o ρωσικός στόλος παρακολουθεί στενά την άσκηση στην οποία συμμετέχει εκτός της Ελλάδας, η Ιταλία και η Ισπανία. (H Toυρκία που είναι; Γιατί δεν συμμετέχει; Μήπως γιατί είναι...αρτιμελής;)
«Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθεί τις επιχειρήσεις των συγκεκριμένων πλοίων στην περιοχή. 
 
Τελευταία φορά που οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις παρακολούθησαν τις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα ήταν στις 17 Ιουνίου.
Οι δυνάμεις μας παρακολουθούν τις κινήσεις της ναυτικής ομάδας του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε την Τρίτη το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας (ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας).
Στην επιχείρηση συμμετέχουν το Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως ''ΑΛΙΑΚΜΩΝ'' του Ελληνικού ΠΝ, το πλοίο ''Tambre'' του Ισπανικού Ναυτικού και το ''Gaeta'' του Ιταλικού Ναυτικού».
Η κίνηση αυτή τη ελληνικής κυβέρνησης μάλιστα έρχεται τη στιγμή που η Ρωσία διέσωσε την κυβέρνηση του Λιβυκού Κοινοβουλίου και του Χαλίφα Χαφτάρ, με τα σύγχρονα μαχητικά που του παρείχε, χωρίς τα οποία οι Τούρκοι θα είχαν φτάσει στη... Βεγγάζη. 
Είναι τα ίδια αεροπλάνα για τα οποία «φώναζε» ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα και ο Γενς Στόλτενμπεργκ.
Αν η Ελλάδα διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή με το λιβυκό κοινοβούλιο για σύναψη ΑΟΖ και οι Τούρκοι δεν έχουν καταλάβει τη εξ ολοκλήρου τη Λιβύη και τα κοιτάσματά της, είναι χάριν στη παρέμβαση της Μόσχας.