12.7.20

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ

Δεν είναι σωστό να μετατραπεί σε δημόσιο αποχωρητήριο.Ως οίκος ανοχής θα ήταν 
πιο χρήσιμο και πιο αξιοπρεπές!
ΑΛΕΞ
Το votegreece.gr προτείνει να μετατραπεί το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ σε δημόσιο αποχωρητήριο.
Η θλιβερή απόφαση ώστε να γίνει το σύμβολο της ορθοδοξίας τζαμί πάρθηκε σήμερα 10/7/2020 από το τουρκικό ΣΤΕ.
Είναι άλλη μια κίνηση ισχύος από τον σουλτάνο Ερντογάν καθώς τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει κανένας για να τον τραβήξει τα αφτιά διότι εξυπηρετούν όλοι τα συμφέροντά τους.

Η παρούσα απούσα ελληνική εξωτερική πολιτική αλλά και αυτή που προϋπήρχε τα 20+++++++ τελευταία χρόνια μας οδήγησαν σε τραγική κατάσταση ως χώρα και στην παρούσα φάση γευόμαστε τους καρπούς της ως έλληνες.
Η προδοσία της Κύπρου.
Η προδοσία της Μακεδονίας.
Η προδοσία που πάει να γίνει τώρα με την συνεργασία πολλών πολιτικών και ΜΜΕ για δήθεν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και αν θα πρέπει να πολεμήσουμε για το Καστελόριζο η όχι.
Όταν ξεπουλάς 4000 χρόνια ιστορίας στους Σλάβους με μια υπογραφή χωρίς καμία μάχη.
Όταν στα Ίμια και ενώ είχες την στρατιωτική υπεροχή έναντι της Τουρκίας και κανείς την κότα
Όταν ο τσαμπουκάς Τούρκος ενώ πολεμάει στη Μέση Ανατολή και όλο το βάρος και το ενδιαφέρον του είναι εκεί εσύ δεν καταρρίπτεις καμία παραβίαση ή δεν βουλιάζεις κανένα καραβάκι του ή δεν τον απειλείς άμεσα από τον Έβρο τότε τι περιμένεις και πότε;
Με τα  ψευτοδιαβήματα ή με τα ψευτόλογα εξωτερική πολιτική η μάλλον σοβαρή εξωτερική πολιτική δεν κάνεις και πάντα θα είσαι ο τελευταίος της καρπαζιάς.
Η σημερινή απογοητευτική απόφαση να μετατραπεί η Αγιά Σοφιά σε τζαμί δείχνει έναν και μόνο δρόμο και πρέπει πραγματοποιηθεί άμεσα.
Ως ιστοσελίδα, ως Έλληνες που αγαπάμε πρώτα αυτή τη χώρα προτείνουμε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει την πρόταση μας ως την μοναδική απάντήση στους Τούρκος και να μετατρέψει άμεσα το σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη ως δημόσιο αποχωρητήριο με βασικό σημείο να περιέχει και να παρέχει τούρκικες τουαλέτες (Οθωμανικές ) στους Τούρκους επισκέπτες της πόλης και ενώ κάνοντας την ανάγκη τους σε κάθε γωνιά να έχει την φωτογραφία του Κεμάλ.
Παρακαλούμε θερμά τους αναγνώστες του άρθρου να προωθήσουν την πρότασή μας ως μια μοναδική και άμεση αντίδραση.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
https://www.votegreece.gr/