7.6.20

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επεισοδιακή καταδίωξη λαθρομεταναστομεταφορέα!



Στη σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, τον οποίο εντόπισαν πρώτες πρωινές ώρες της (07-06-2020), να κινείται στην Εγνατία Οδό μεταφέροντας με επιβατικό όχημα μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών.
Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, πλαστογραφία και επικίνδυνες παραβάσεις του ΚΟΚ .Διαπιστώθηκε επίσης, ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.



Σημειώνεται ότι, σε σήμα στάσης για έλεγχο που του έγινε ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει, έσπασε την προστατευτική μπάρα διοδίων στο ύψος της Ασπροβάλτας.


Ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Νικόπολης και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Διαπιστώθηκε η μεταφορά δεκατριών (13) λάθρο .

Κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς - το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται-, πλαστό ζευγάρι πινακίδων κυκλοφορίας, τρείς συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.