29.6.20

Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί πριν προλάβει να ακρωτηριάσει την Ελλάδα καθ' υπόδειξη του Βερολίνου»

Με άρθρο-«κόλαφο» ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επιτίθεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις προσπάθειες παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία και προβλέπει την ανατροπή της κυβέρνησής του.

«Όλες οι πληρωμένες από την κυβέρνηση και φίλους της δημοσκοπήσεις απέχουν πολύ της πραγματικότητας. Ήδη η συντριπτική πλειοψηφία του λαού αισθάνεται τις συνέπειες των ακραίων μέτρων του lockdown και φοβάται ότι ο (υ)ιός Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε νέους επαχθείς δανεισμούς, μνημόνια και υποχωρήσεις, όπως και σε ταπεινωτικές συμφωνίες με την Τουρκία.
Εκατομμύρια Έλληνες έχουν καταλάβει την ανεργία και την πείνα που έφερε ο made in Microsoft σημερινός  πρωθυπουργός και διαισθάνονται πόσο υπάκουος είναι στο Βερολίνο και πόσο εύκολα «κρυολογεί», όταν βήχει ο Ερντογάν στον Παλάτι του στην Άγκυρα.
Όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της ΝΔ, όλοι όσοι θυμούνται τον ιδρυτή της, όσοι έχουν την Ελλάδα στο αίμα τους, όσοι πιστεύουμε στην ανεμπόδιστη κίνηση των ιδεών και στο δικαίωμα του αντιπάλου να μιλάει  ελεύθερα, θεωρούμε την πολιτική και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογενείας του,  “καρκινώδη δυσπλασία” μέσα στους υγιείς ιστούς  του κόμματος και καταστροφικές για την πατρίδα.
Παζαρεύει περιορισμένη κυριαρχία ( επήρεια) για Καστελόριζο, Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη
Ο γερμανόφιλος αρχηγός της σημερινής κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει σύντομα και άμεσα τη δράση- μαζική αντίδραση όλων εκείνων που δεν επιθυμούν περιορισμένη «επήρεια» και ΑΟΖ των ακριτικών νήσων του Αιγαίου.
Η πιστοποίηση μειοδοτικών- προδοτικών κινήσεων από τους πολιτικούς κλώνους του Σημίτη, τους εμφανείς εγκάθετους της Γερμανίας, θα προκαλέσουν τεκτονικές δονήσεις στο εκλογικό σώμα και κυρίως στον χώρο της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς.
Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί πριν προλάβει να υλοποιήσει αντεθνικά σχέδια, υποβαλλόμενα και καθοδηγούμενα από τα «αφεντικά» του.
Όλες οι δημοσκοπήσεις που προβάλλουν τα πληρωμένα κανάλια, που συνέβαλαν στην εθνική καταστροφή, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Το διαπιστώνω πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη και διασχίζοντας την Επικράτεια.
Είμαι τώρα στο νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα ( από ό,τι ακούω) δεν είχε κανένα κρούσμα covid-19. Παντού εδώ, συναντώ και βλέπω την οικονομική καταστροφή. Ένα κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, ένα από τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη, καταστράφηκε οικονομικά από το lockdown του Μητσοτάκη και της «χρυσής» ομάδας των λοιμωξιολόγων.
Σάββατο και στο στενό του Αγίου Σπυρίδωνα, τρία μαγαζιά ήταν μόνο ανοιχτά. Εκεί στη Στοά των  Λιστών, ελάχιστες παρέες, νεαρά παιδιά ηλικίας 13 με 18. Κανένας τουρίστας! Κοιτάζω το ημερολόγιο: 27 Ιουνίου! Τα περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού κλειστά. Όπως μου είπαν  τα πιο πολλά δεν θα ανοίξουν, γιατί εκτιμούν ότι η φετινή σεζόν είναι εντελώς χαμένη. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ενοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια.
Οι Κερκυραίοι ( όπως και όλοι οι Έλληνες) έχουν καταλάβει ότι έπαιξαν πολύ βρόμικο παιχνίδι τα τηλεοπτικά κανάλια και οι επιχορηγούμενοι από πολυεθνικές φαρμάκων λοιμωξιολόγοι. Όπως μου είπαν καταστηματάρχες δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα– μίλησαν σε δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών- για την όλη κατάσταση, αφηγήθηκαν τη δραματική οικονομική κατάστασή τους, είπαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων, ότι έρχεται μεγάλη πείνα στο νησί, αλλά κανείς δεν έπαιξε τις δηλώσεις τους!
Με εντελώς φασιστικό τρόπο, τόσο η κυβέρνηση, όσο και οι επώνυμοι των καναλιών αποκρύβουν τις οιμωγές και την απόγνωση των Ελλήνων σε όλη τη χώρα. Όπως μου έλεγαν στα ferry boat Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας, πέρσι μόνο το Πάσχα μετέφεραν στην Κέρκυρα 16.000 επιβάτες. Φέτος, όλη η Ηγουμενίτσα «ψάχνεται»,  πώς θα τα βγάλει πέρα. Το ίδιο και οι γύρω περιοχές. Το φάσμα της ανεργίας και της πείνας απλώνεται. Τα δρομολόγια έχουν αραιώσει και οι διακινούμενοι, φυσικά Έλληνες, είναι ελάχιστοι.
Στη Βόρεια Κέρκυρα, όπου έρχονται κάθε χρόνο Βρετανοί, τα πάντα είναι ερημικά. Οι ταβέρνες είναι κλειστές στο Καλάμι και στην Κουλούρα.  Το μεγάλο ξενοδοχείο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που δέχονταν χιλιάδες Σκοτσέζους, Ουαλούς και Ιταλούς κάθε χρόνο, θεόκλειστα.
Ένα σούπερ μάρκετ, η «Δήμητρα» είναι ανοιχτό στην Κασσιόπη. Εκεί, βρήκα στην άκρη του λιμανιού ανοιχτό το «ταβερνάκι».  Φυσικά όσοι ανέβασαν ρολά,  δεν βγάζουν ούτε το κόστος του ρεύματος. Ένας φίλος μου, που έχει το κομμωτήριο «Art» στην πόλη της Κέρκυρας, πήρε από τη ΔΕΗ ένα λογαριασμό 1.400 ευρώ(!), για την περίοδο του lockdown, που ήταν κλειστός!!! Πήγε στη ΔΕΗ, έβαλε τις φωνές γι’ αυτόν τον εξωφρενικό λογαριασμό αλλά ο υπάλληλος του είπε: «Γιατί φωνάζετε κύριε, τα σεσουάρ καίνε πολύ!».


Εκεί, στον ίδιο δρόμο, που βρίσκεται το κομμωτήριο, επτά καταστήματα έκλεισαν στη διάρκεια του lockdown και δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν!