2.6.20

Μεταναστευτικό: Μια ακόμη εξαπάτηση


Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει οι Έλληνες πολίτες με τα όσα τραγικά κάνει μια ακόμα κυβέρνηση γύρω από την υπόθεση του Μεταναστευτικού.
Φυσικά δεν συζητάμε για τον πυρήνα των κατεξοχήν δεξιών ψηφοφόρων που βρίσκονται κυριολεκτικά στα κάγκελα με τους χειρισμούς της κυβέρνησης των… πολυπολιτισμικών και της πρωθυπουργικής αδελφής και αυτοκράτειρας πασών των Μπαγκλαντεσιανών, Αφγανών, Σύριων, Αφρικανών.
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφερθώ στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη αφού ούτε ο ίδιος έχει καταλάβει την μπανανόφλουδα που του έβαλαν και δυστυχώς πάτησε.
Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη.
Η ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη τεράστια και ας χαίρεται για τον φράχτη στο Έβρο -που εννοείται πολύ ορθά έπραξε- αλλά η στάχτη δεν αρκεί ώστε υπόγεια να συνεχίζει την πολιτική Τσίπρα.
Δεν είναι δυνατόν την ώρα που οι Έλληνες πολίτες αντιδρούν στον εποικισμό της πατρίδας μας και διαδηλώνουν εναντίον των δεκάδων χιλιάδων λαθροεισβολέων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη να στέλνει τα ΜΑΤ και να τους ρίχνει χημικά προκειμένου να καταστείλει τη φωνή τους απέναντι στον εποικισμό της πατρίδας.
Δεν είναι δυνατόν το καταχρεωμένο και πτωχευμένο ελληνικό κράτος να πληρώνει αδρά με παχυλά επιδόματα και ασύλληπτες παροχές αυτούς που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί -ελπίζω προσωρινά- και τους Έλληνες φορολογούμενους που δύσκολα τα βγάζουνε πέρα να τους παίρνουν τα σπίτια, να τους μπλοκάρουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και να τους κυνηγάνε ανελέητα λες και είναι εχθροί του έθνους.
Αδέλφια, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση αυτή της ελληνικής κυβέρνησης, όταν μάλιστα εν μέσω καραντίνας έφερνε στρατιές μεταναστών με πούλμαν στην ενδοχώρα.
Μπορεί να μας διαφωτίσει η ελληνική πολιτεία και ο αρμόδιος υπουργός πόσες δομές μεταναστών φτιάχτηκαν όταν μας είχαν κλειδαμπαρωμένους στα σπίτια μας;
Μπορούν να δουν κατάματα τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν και να τους πουν ότι δεν θα ακολουθήσουν την πολιτική Τσίπρα όταν «μπουκώνουν» με μετανάστες ολόκληρη την ενδοχώρα;
Και ποια είναι εν τέλει η πολιτική της νέας Νέας Δημοκρατίας σε αυτό το κορυφαίο ζήτημα που αφορά την πατρίδα και το μέλλον της;
Ακατανόητα πράγματα.
Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει πολύ καλά που το πάει η κυβέρνηση της ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!
Να μας το πει όμως ως οφείλει για να ξέρουμε με ποιους και με τι έχουμε να κάνουμε.
Να μας ξεκαθαρίσει την στάση της και ας αφήσει τα ήξεις αφήξεις όπως κάνει σε όλα τα ζητήματα νομίζοντας ότι και αυτό θα το διαχειριστεί με επικοινωνιακά show.
Ας καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει και να εμπαίζει τον ελληνικό λαό ότι τάχα δεν συμβαίνει τίποτα και παρασκηνιακά να κανονίζει κάτω από το τραπέζι με απευθείας αναθέσεις -όπως ακούγεται- τα έργα για την κατασκευή των δομών μεταναστών.
Δεν πιστεύω να νομίζει ότι και αυτό θα το καταπιούν αμάσητο οι Έλληνες.
Θα αντιδράσουν από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη γιατί δεν θα αφήσουν την χώρα να μετατραπεί σε μια κοινωνία πολυπολιτισμικότητας έτσι όπως επιθυμεί ο «Τσίπρας με γραβάτα» και η πρωθυπουργική αδελφή του σχεδίου Ανάν και της συνδιαχείρισης του Αιγαίου.
http://www.antinews.gr/