21.6.20

Πρέβεζα: Συνελήφθη Πακιστανός υπήκοος για την επίθεση στην 83χρονη - Είχε βρεθεί αιμόφυρτη και ημίγυμνη (upd)

 Αν τους αποκαλέσουμε κτήνη, προσβάλλουμε τα κτήνη,
Juan
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης, πρόκειται για έναν άνδρα 40 ετών υπήκοο Πακιστάν, και πρόκειται μέσα στην ημέρα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων  η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εχθές αργά το απόγευμα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα.​
Η 84χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω.
Η ηλικιωμένη έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί βιασμό.
Ανανέωση 12:48 Αιμόφυρτη, λιπόθυμη και ημίγυμνη βρήκε μία 83χρονη μοναχική γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα ένα συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα βιασμού!
Η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές περισσότερων από δέκα ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή Πακιστανών με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ !
Αρχικό κείμενο 11:47 Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μία ηλικιωμένη, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.
Η γυναίκα, η οποία ζει μόνη της, βρέθηκε από συγγενή της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ημίγυμνη στο κρεβάτι της.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ μιας και η κατάσταση της γυναίκας φαίνονταν να ήταν σοβαρή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και από εκεί διασωληνωμένη σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Αρχικά, η 83χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η Ασφάλεια Πρέβεζας ερευνά το σπίτι της για τυχόν ίχνη του ή των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν προσαγωγές υπόπτων, κυρίως μεταξύ αλλοδαπών.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα που εκτός από αυτό της ληστείας δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο του βιασμού.


Πηγή: prevezanews/ 
https://www.pronews.gr/