13.6.20

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου: Σουδανός προσπάθησε να αρπάξει 3χρονο κοριτσάκι στη Μεσσηνία

Όχι άλλα χάδια στους λαθρομετανάστες. Μαζικές απελάσεις, είναι η μόνη λύση, προτού ξεσηκωθούν οι Έλληνες.Αν η παρούσα κυβέρνηση δεν τολμά, κάποιο από τα άλλα κόμματα
να δεσμευθεί για την απέλασή τους αν εκλεγεί
.
ΑΛΕΞ
Διαστάσεις επιδημίας παίρνει πλέον η αρπαγή ανηλίκων στη χώρα, καθώς μετά την 10χρονη Μαρκέλλα αλλοδαπός από το Σουδάν προσπάθησε να αρπάξει 3χρονο κορίτσι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. 

Αυτό είναι η δεύτερη απόπειρα αρπαγής ανηλίκου μέσα σε ένα μήνα από αλλοδαπό στην Μεσσηνία, η οποία «φιλοξενεί» περίπου 5000 παράνομους μετανάστες.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών στη Μεσσηνία, από συμβάν που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (12-06-2020) στην κεντρική πλατεία της πόλης, όταν 29χρονος Σουδανός (φέρεται) να αποπειράθηκε να αρπάξει ανήλικο κορίτσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι, 3 ετών έπαιζε αμέριμνο και η μητέρα του ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε πως ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει και επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα επενέβη και πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος, Γιώργος Λεβεντάκης.
Οι γονείς με το κοριτσάκι μετέβησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας όπου υπέβαλλαν μήνυση για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στον αλλοδαπό ο οποίος προσήχθη και κρατείται στο ίδιο τμήμα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν. Ο ίδιος αρνείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι.
Ο δήμαρχος, Γιώργος Λεβεντάκης δήλωσε: «Ενημερωθήκατε κι εσείς για το περιστατικό, όπως κι εγώ. Βρισκόμαστε στο Α.Τ. Βέβαια η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ευτυχώς. Ένα κοριτσάκι, το οποίο βρίσκεται εδώ με τους γονείς του, προσπάθησε ο εν λόγω κύριος να το πάρει, δεν ξέρω με ποιο σκοπό κτλ.
Τραβούσε το παιδί απ’ το χέρι, το πήρανε χαμπάρι η μητέρα του πιο πέρα και κάποιοι συγχωριανοί μας. Πήραν το παιδάκι. Είναι τρομαγμένο. Οι γονείς είναι ανάστατοι.
Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα.
Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες.»
Δυστυχώς, φαινόμενα που παλαιότερα σπάνιζαν πλέον αρχίζουν και γίνονται η «νέα κανονικότητα» για την ελληνική κοινωνία.
\
https://www.pronews.gr/