17.6.20

Από το 2011 ο Παπαδημούλης ούρλιαζε κατά του Φράκτη του Έβρου…Η «Αριστερή κονόμα» έχει βαθιές ρίζες Μπάρμπα (video)


Τι θυμηθήκαμε τώρα! Τον Παπαδημούλη που ως διαχρονικά αριστερός ανθρωπιστής, το 2011 έλεγε ότι ο φράχτης στον Έβρο είναι μπαρούφα.
Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο ,ούτε και γίνεται τυχαία ,απο τότε που Ηγεσία της αριστεράς την κοπάνησε απο τον Γράμμο και άφησε τους φουκαράδες να δοξαστούν γεμίζοντας με κουφάρια τα χαντάκια μέχρι και σήμερα ,όλα γίνονται για την Αριστερή  κονόμα !

Ο Παπαδημούλης ώς ευρωβουλευτής και αργότερα ως αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου είχε πληροφόρηση απο μέσα και γνώριζε για το Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ !
Γνώριζε  οτι Ελλάδα θα αναγκαζόταν να στεγάσει  σε σπίτια και διαμερίσματα τους λαθρομετανάστες που θα έφερναν στην Ελλάδα  και θα προσπαθούσαν με χίλιους τρόπους να τους κρατήσουν εδώ !

Όπως και Στελέχη του Σύριζα που καλούσαν τους λάθρομετανάστες να έρθουν εδώ και να τους κάνουν Έλληνες …Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την Ομιλία του πρώην ΑΝΥΕΘΑ Βίτσα στους Πακιστανούς
Ο Παπαδημούλης τελικά ήξερε και για την συνέχιση του Προγράμματος στέγασις των Λαθρομεταναστών μετά απο την Λήξη του ΕΣΤΙΑ και πήρε τα μέτρα του ,αγοράζοντας 19 ακίνητα στο Κέντρο της Αθήνας ακόμη και κάτω της αντικειμενικής αξίας
Τυχαία λέτε να φτάσαμε εδώ όταν η αριστερά έριχνε το σύνθημα οτι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του;