29.5.20

Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη: Βρήκε κρυφή κάμερα -«Παγιδευμένο» το σπίτι που νοίκιαζε!



Εφιάλτης για τη 19χρονη φοιτήτρια που βρήκε μέσα στο σπίτι της κρυφή κάμερα τοποθετημένη από τον σπιτονοικοκύρη. Η νεαρή που μετακόμισε σε σπίτι Airbnb στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από δεύτερη κατάθεσή της στους αστυνομικούς, εξηγεί τι συνέβη όταν ανακάλυψε ότι την παρακολουθούσαν με κάμερα μέσα στο σπίτι της.

Η φοιτήρια, μιλά για την κάμερα που ανακάλυψε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε και ισχυρίζεται πως κατέγραφε κάθε κίνησή της. Η ίδια κατέθεσε πως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει οπτικό υλικό από τις προσωπικές της στιγμές.
«Ειδοποίησα τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να έρθει από το σπίτι για να τον ενημερώσω για το αντικείμενο που βρήκα να κρέμεται από το ταβάνι του υπνοδωματίου. Μόλις το είδε με διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού. Δεν τον πίστεψα. Έτσι κάλεσα έναν φίλο μου που γνωρίζει από ηλεκτρολογικά. Ήρθε στο διαμέρισμα και μόλις είδε το αντικείμενο μου είπε ότι δεν είναι εξάρτημα συναγερμού αλλά κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση ακόμα και με κλειστά φώτα», εξηγεί σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το Star.

Η δικηγόρος του κατηγορουμένου σε δηλώσεις της στο Star τονίζει: «Εμμένουμε στην αρχική μας κατάθεση ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως και θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί πολύ σύντομα. Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και πιστεύω το θέμα θα τελειώσει εδώ».




Η φοιτήτρια προσκόμισε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση μια φωτογραφία που ανακάλυψε στο κινητό της και στην οποία φαίνεται η κάμερα τοποθετημένη απέναντι ακριβώς από το κρεβάτι. Η φωτογραφία είχε ληφθεί την ημέρα που πήγε να δει το διαμέρισμα.