12.5.20

Ολλανδική ΜΚΟ υπερήφανη που επεκτείνει παράνομα το καμπ της Μόριας…

Οι ΜΚΟ κυβερνούν ή η κυβέρνηση;
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετεγκατάστασης κάνουμε τώρα τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση της ζωής επιπλέον 2.000 ανδρών γυναικών και παιδιών. Ανεβάζουμε το έδαφος στη ζώνη 7 του καταυλισμού ελαιώνα.
Η ισοπέδωση του εδάφους και το χτίσιμο του επιπέδου οικοδόμησης, είναι από τα πιο σημαντικά βήματα στη διαδικασία κατασκευής μιας νέας ζώνης.
Βοηθά στη δημιουργία μιας σταθερής βάσης για εκατοντάδες βελτιωμένα καταφύγια για χιλιάδες κατοίκους. Θα συμβάλει επίσης στη μείωση του κινδύνου πλημμυρών κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών και θα διευκολύνει τόσο τους κατοίκους όσο και τους εργαζόμενους να μετακινούνται σε όλη τη ζώνη.
Ειδικές ευχαριστίες προς τους ντόπιους Έλληνες εργολάβους και την εθελοντική ομάδα κατοίκων για τη βοήθειά τους σε αυτό το απαιτητικό έργο. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για τα χέρια βοήθειας και για τη συνεργασία μας ώστε να προσφέρουμε μία αίσθηση αξιοπρέπειας, ασφαλείας και κοινότητας στους ελαιώνες έξω από το camp της Μόριας.

 
https://www.facebook.com/movementontheground
11/5/2020
Σχ: Οι ελαιώνες εκεί ουσιαστικά καταστράφηκαν, ακολούθως νοικιάστηκαν (αν φοβάσαι να πας τι θα τον κάνεις τον ελαιώνα ; ) και τώρα οι ¨αγνοί¨ αυτοί άνθρωποι κάνουν και ο ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ οικοδομικές εργασίες.
Ο αγωνιστής Νίκος Παπαγιάννης από την Λέσβο γράφει σχετικά FB
Η καταστροφή του ελαιώνα της Μόριας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από Ολλανδική ΜΚΟ με τη συνεργασία ντόπιων εργολάβων!!!
Αύριο κιόλας πρέπει να γίνει καταγγελία στην πολεοδομία του Δήμου Μυτιλήνης (τηλ. 2251353700) μέσω εκλεγμένων δημοτικών συμβουλων.
Εδώ η σχετική νομοθεσία: https://www.ergon-consultants.gr/2018/08/06/oikodomikes-ergasies-adeies/?fbclid=IwAR22Ef3-zYWTV-Tto8qOO1PsvXbbsjky7C72Mrh1h5GuWOXDxpFnslT3JX