7.5.20

Οι Έλληνες που αντιδρούν στον εποικισμό αποκαλούνται " Τραμπούκοι και ακροδεξιοί"!!!


Χαράματα Δευτέρας προσπάθησαν να μεταφέρουν εποίκους λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία που ενοικίασαν "δημοκρατικοί" ξενοδόχοι!!!
Για κακή τους τύχη όμως οι κάτοικοι τους πήραν είδηση!
"Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει"!!! 
_______________
Από το zougla.gr:
Ένα ανελέητο κυνηγητό, άγριο ξύλο, και καταστροφές σημειώθηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα το βράδυ σε ξενοδοχεία - δομές μεταναστών σε δύο χωριά της Έδεσσας. "Τραμπούκοι και ακροδεξιοί", στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν την είσοδο σε μετανάστες, έσπασαν, έκαψαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ δεν δίστασαν να ξυλοφορτώσουν και τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων, υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων που παρατηρούσαν απαθείς.
Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων Άγγελος Ναουμίδης και Κώστας Κέκης, είδαν την περιουσία τους να γκρεμίζεται και να καίγεται μέσα σε λίγες ώρες, από ένα έξαλλο πλήθος που δρούσε βίαια και λυσσαλέα στην προσπάθειά του να διώξει τους μετανάστες.
Τα επεισόδια όπως μας διηγούνται οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων τα οποία έχουν παραχωρήσει για την φιλοξενία μεταναστών, ξεκίνησαν την Κυριακή το μεσημέρι, όταν 250-300 θερμοκέφαλοι 
(Δηλαδή όλο το χωριό, αφού 600 είναι συνολικά όλοι οι κάτοικοι, γέροντες γερόντισσες παιδιά και βρέφη)
χτυπώντας τις καμπάνες της εκκλησίας και φωνάζοντας από ντουντούκες, ειδοποιούσαν τους συγχωριανούς τους για την άφιξη των μεταναστών. 
Από τον τηλεβόα καλούσαν το χωριό σε ξεσηκωμό, ενάντια στους ξένους ανθρώπους που θα έφταναν εκεί, με την πρόφαση ότι έρχονται στην περιοχή τους για να μπουν σε καραντίνα και ότι υπάρχει ο φόβος της μόλυνσης απο κορωνοϊό.
Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο «Παναγίτσα» στο ομώνυμο χωριό της Έδεσσας.
 Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Άγγελος Ναουμίδης βλέποντας το κλίμα να οξύνεται, ειδοποίησε την αστυνομία. Πράγματι ήρθαν περιπολικά για να εμποδίσουν τυχόν επεισόδια. Τα πούλμαν με τους μετανάστες όμως δεν έφθασαν εκείνο το βράδυ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τραπούκους και ακροδεξιά στοιχεία, να βάλουν φωτιά στο ξενοδοχείο του κ. Ναουμίδη, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, δεν έκαναν το παραμικρό για να τους εμποδίσουν, ή να προβούν σε συλλήψεις. Αργότερα μάλιστα, όπως υπογραμμίζει στο zougla.gr, ο κ. Ναουμίδης, το εξαγριωμένο πλήθος, εμπόδισε ακόμα και τους πυροσβέστες από το να σβήσουν την πυρκαγιά, από την οποία κάηκε ολοσχερώς, η είσοδος και το ισόγειο του ξενοδοχείου του.
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθη και την επόμενη ημέρα, όταν τελικά έφθασαν δύο πούλμαν γεμάτα μετανάστες έξω από το ξενοδοχείο του κ. Ναουμίδη.
Το εξαγριωμένο πλήθος τελικά, το ξημέρωμα κατάφερε να διώξει τα λεωφορεία που πήραν την κατεύθυνση προς το χωριό Άρνισσα της Έδεσσας για να καταλύσουν οι μετανάστες στο ξενοδοχείο του κ. Κώστα Κέκη. Και εκεί όμως,"οι τραμπούκοι" επεφύλασαν την ίδια θερμή υποδοχή στους μετανάστες, ενώ δεν δίστασαν να επιτεθούν και να ξυλοφορτώσουν και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα, ενώ τα πούλμαν με τους μετανάστες, έφευγαν από το χωριό Άρνισσα με προορισμό ξενοδοχείο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατέλυσσαν μετά από όλο αυτό το ανελέητο κυνηγητό.
zougla.gr
___________________________________________________________
Aς πρόσεχαν και να μην ενεργούν στη πλάτη των Ελλήνων στα μουλωχτά νύκτωρ λάθρα και κρυφίως  και υπό τη κάλυψη του κορωνοιού!!!
Ας προσέχουν και εκείνοι που δέχονται τα τριάκοντα αργύρια...
Αλήθεια πόσο ευτυχισμένοι και ισχυροί θα νοιώθουν οι γνήσιοι τραμπούκοι και ακροδεξιοί όταν χαρακτηρίζεται ως  οπαδός τους το 90% των Ελλήνων!!!
Λίθοι, πλίνθοι (και) κέραμοι ατάκτως ερριμμένα!