5.5.20

Σφοδρή επίθεση Κ.Βελόπουλου κατά Σ.Τσιόδρα και της πολιτικής της κυβέρνησης για την πανδημία

Δεν χρησιμοποιώ το γνωστό "Δυο γάϊδαροι (μαζί με αγελάδες και βούδες-νέα έκδοση βελτιωμένη) μαλώναν σε ξένο αχυρώνα", γιατί δεν θέλω να προσβάλω...κανένα!
Πάντως θλιβερό είναι  το ότι
οι ιδιοκτήτες του "αχυρώνα" τους το επιτρέπουν!
Juan
Σφοδρή επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα και της πολιτικής της κυβέρνησης για την πανδημία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε «φυτευτό» από την κυβέρνηση, τον κ. Τσιόδρα και του άσκησε κριτική αναφορικά με το ζήτημα της χρήσης μασκών καθώς άλλα έλεγε στις 9 Απριλίου και άλλα αργότερα όταν η κυβέρνηση επιχείρησε να τις επιβάλλει καθολικά. 

«Άλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν απο 20 ημέρες και άλλα τώρα. Τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να τοποθετήσει επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων τον ελληνοαμαρικάνο επιστήμονα Ιωάννη Ιωαννίδη.
Ο κ. Βελόπουλος επέμεινε στον όρο «φυτευτός» παρά τις παρατηρήσεις του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα που του ζήτησε να ανακαλέσει.
«Ο Τσιόδρας “φυτεύτηκε”. Δεν το παίρνω πίσω. Διορίστηκε. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός και είναι στο Στάνφορντ. Εγώ θα πειράζω την Ιερή Αγελάδα και τον Βούδα κάθε κυβέρνησης» επέμεινε ο κ. Βελόπουλος.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής προχώρησε και στην αποκάλυψη ότι οι αλλοδαποί τρώνε αδέσποτα σκυλιά. Ο κ. Βελόπουλος κατέθεσε για τα πρακτικά ψηφιακό δίσκο υποστηρίζοντας ότι περιλαμβάνει καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων που υποστηρίζουν ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γύρω από τα κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.
«Οι φιλοζωϊκές δεν γνωρίζουν το γιατί. Εγώ γνωρίζω ότι για ορισμένους από αυτούς (μετανάστες) τα αδέσποτα είναι εδέσματα» είπε χαρακτηριστικά.
pronews