16.5.20

Μυστήριο στο Λουτράκι: Εντοπίστηκαν τέσσερις νεκροί άντρες μέσα σε σπήλαιο



Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λουτράκι, όταν τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν από την ΕΜΑΚ νεκρά μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, υπό περίεργες συνθήκες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τη σύζυγο ενός εκ των θυμάτων και αμέσως σήμανε συναγερμός στην περιοχή για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανδρών. Η αστυνομία εντόπισε τις σορούς μέσα σε σπηλιά στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου.Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4:00 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.

Για την ανάσυρσή τους που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους, με τα σενάρια που ερευνώνται να είναι πολλά:

Ένα σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους!

Εξετάζεται επίσης να κατέληξαν από τα καυσαέρια της γεννήτριας την οποία είχαν μαζί τους.


Άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των 4 πτωμάτων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για την τραγωδία στο Λουτράκι

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο twitter στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με τ οχήματα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος υπογράμμισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα