6.5.20

Πλατεία Αγίας Παρασκευής: Οι κάτοικοι αρνούνται να κλειστούν στα σπίτια τους - Αποδοκιμάζουν κυβέρνηση & ΕΛΑΣ (βίντεο)

Kαλά θα κάνει ο αρμόδιος (;) υφυπουργός (με τις κονκάρδες τις καρτούλες και τα κορδελάκια) να μην παρατραβάει το σχοινί προσπαθώντας να περιορίσει την ελευθερία των πολιτών δια της βίας και όχι δια της πειθούς, γιατί ενδεχομένως να ξεκινήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Δεν είμαστε αντίθετοι με τα μέτρα, αλλά με τη χροιά και το ύφος του.
Juan
Πριν από λίγο δυνάμεις ασφαλείας μετά από εντολή της κυβέρνησης, στάλθηκαν εκ νέου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να απομακρύνουν τους πολίτες που έχει συγκεντρωθεί εκεί για να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική απόφαση να κλείσει με το «έτσι θέλω», την πλατεία, υποτίθεται για «υγειονομικούς λόγους»!

Η πλατεία του Αγίου Ιωάννου, εδώ και μία ώρα έχει γίνει κέντρο της αντίστασης κατά του αυταρχισμού.
Περί τους 200 κατοίκους της περιοχής αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση και τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ, η οποία τους καλεί να αποχωρήσουν!
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν.Χαρδαλιάς πριν λίγες ώρες εξήγγειλε το κλείσιμο της πλατείας χωρίς καμία δικαιολογία:
«Σας ενημερώνω εδώ και αρκετά λεπτά ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στον χώρο και με απόφαση μας η πλατεία Αγ.Ιωάννου θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε μέτρα τοπικής ισχύος, όπου σημειώνονται τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις».
(Μήπως νομίζει ότι βρίσκεται σε  εποχή  κατοχής; Αυτό που δεν είπε (ακόμα) είναι ότι όποιος θεαθεί να κυκλοφορεί, θα πυροβολείται άνευ προειδοποιήσεως!!!
Με τις δηλώσεις αυτές γκρεμίζει όσα επιτυχώς πέτυχε η κυβέρνηση και κυρίως τη συναίνεση των πολιτών.
Επιπλέον αν θέλει να πει κάτι να το λέει ο ίδιος και όχι να βάζει την αστυνομία να το ανακοινώνει με τα μεγάφωνα.
  κ. Μητσοτάκη μαζέψτε τον, πριν πει και άλλα Juan)
Δείτε το βίντεο:

Χθες οι διμοιρίες των ΜΑΤ, δέχθηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στη πλατεία, βρίζοντας τους αστυνομικούς.Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Και σήμερα η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.
πηγη: https://www.pronews.gr/