24.5.20

Συνελήφθη 32χρονος για το αδίκημα της παράνομης... εξόδου αλλοδαπών από την ελληνική επικράτεια!!

Τρύπα στο νερό...
Να μη φύγουν από την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες
και τους χάσουμε!!! Πως θα ζήσουμε χωρίς αυτούς;
Juan

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (22-05-2020), 32χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της... «Παράνομης εξόδου από τη Χώρα»!



Συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή των ΚΤΕΛ Μακεδονία, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, εντοπίστηκαν επτά (7) αλλοδαποί, τρεις (3) εκ των οποίων στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.


Όπως προέκυψε, ο 32χρονος παρέλαβε τους παραπάνω αλλοδαπούς από την περιοχή του Ο.Σ.Ε. με σκοπό να τους μεταφέρει στην ελληνοαλβανική μεθόριο απ΄όπου θα μεταφέρονταν από έτερο άτομο στην Αλβανία.
Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι ( σύμφωνα με σοβαρές δημοσιογραφικές πληροφορίες) οι λάθρο αυτοί, διακινούνται από το "μινι-μαρκετ" στην οδό Μοναστηρίου 89, όπου σιτίζονται και διανυκτερεύουν!Μια απλή διακριτική ΄παρακολούθηση θα επαρκούσε για να ξηλωθεί όλο το κύκλωμα και να κλείσει το "μινι-μαρκετ" μαϊμού, αλλά αυτό απαιτεί εμπειρία και θέληση (κυρίως).