19.4.20

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ


Εγώ ειμί το φως του κόσμου είπε ο Κύριος και αυτό το φως πρέπει να κρατήσουμε στις καρδιές μας εάν θέλουμε να Τον πλησιάσουμε.
 Οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ περίεργες και πρωτόγνωρες αλλά όλα βαδίζουν συμφώνα με το σχέδιο του Θεού.
Είναι ο καιρός που ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και αυτό συμβαίνει για όλους. Απλούς πολίτες, πολιτικούς, ιεράρχες, μητροπολίτες, αρχιεπισκόπους.

Φέτος για πρώτη φορά αφήσαμε μόνο του τον Χριστό και τον στενοχωρήσαμε όπως τότε που κουβαλούσε μόνος του τον Σταυρό του μαρτυρίου και όλα αυτά με την σύμφωνη γνώμη πολιτικής και χριστιανικής ηγεσίας.
Οι απόφασή τους να κλείσουν τις εκκλησίες ενώ στις τράπεζες και στα σουπερ μάρκετ ο κόσμος είναι τραγικά υπερβολικός… αλλά μας είπαν ότι εκεί δεν κινδυνεύουμε δεν θα μείνει ατιμώρητη από τον ιό του Θεού…. και θα τα δούμε όλα μπροστά μας το επόμενο διάστημα.
Άλλο τέτοιο Πάσχα δεν θα επιτρέψει ο Κύριος και κανείς υπεύθυνος που αποφάσισε να κλίσει τις εκκλησίες δεν θα είναι στη θέση που είναι σήμερα μέχρι το επόμενο Πάσχα.
Χριστός Ανέστη για όλο το κόσμο!
Η ανάσταση της χώρας μας δεν είναι μακριά. Πρέπει πρώτα όμως να περάσουμε από ένα δύσκολο μονοπάτι μεγάλων γεγονότων. Το ρολόι δείχνει στο παρά ένα.
Ας ετοιμαστούμε!
https://www.votegreece.gr/
https://www.votegreece.gr/