5.4.20

Μόρια: Αστυνομικοί παρακαλούν τους αλλοδαπούς να σεβαστούν την απαγόρευση κυκλοφορίας και αυτοί… βήχουν

Αν "βήχουν" θα πρέπει να τους κοπεί ο βήχας και να μάθουν κολύμπι!
Juan
Στη Μόρια της Λέσβου, αλλοδαποί αρνούνται να απομακρυνθούν από περιοχή κοντά στον καταυλισμό καθώς -υποτίθεται- ότι τα μέτρα άσκοπων μετακινήσεων ισχύουν για όλους.

Στο βίντεο όμως φαίνεται πως οι αλλοδαποί μάλλον δεν έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 και έτσι κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ για να τους παρακαλέσει να αποχωρήσουν.
Περιττό να προστεθεί πως οι αλλοδαποί δεν συμμορφώθηκαν. Για πρόστιμο βέβαια ούτε λόγος. Αυτά ισχύουν για τους Έλληνες μονό.

Σε αλάνα της Μόριας σήμερα. Αστυνομία και ΟΠΚΕ ζητάνε από τους μετανάστες να φύγουν και εκείνοι
αρνούνται, φωνάζουν και τους κοροϊδεύουν βήχοντας.Η άνεση και ο τρόπος με τον οποίο γελοιοποιούν τις ελληνικές αρχές είναι σοκαριστικός
295 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Να σημειωθεί πως ο υπουργός   Μετανάστευσης και Ασύλου Ν.Μηταράκης  αναφερόμενος σε όσους σπάνε την καραντίνα σε καταυλισμούς αλλοδαπών, είχε δηλώσει ότι στην αρχή τους στέλνουμε πίσω, χωρίς καμία ποινική διαδικασία, στη συνέχεια όμως λέει αν αυτοί επιμείνουν (σ.σ. δηλαδή πόσες φορές εάν επιμείνουν;) τότε και μόνο τότε θα κινηθεί ποινική διαδικασία! 
(προσέξτε τα καλσόν σας, γιατί θα θυμώσει η παλιόγρια στη γερμανία!) ΑΛΕΞ
"Στις λίγες περιπτώσεις που υπάρχουν παραβάσεις.
Αρχικά επιστρέφουν πίσω, ενώ όσοι επιμένουν να βγουν θα ακολουθηθεί ποινική διαδικασία.
Είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί (σ.σ.!) στην τήρηση των μέτρων για την προστασία τόσο των διαμενόντων όσο και της τοπικής κοινωνίας", είχε πει συγκεκριμένα.
Το βίντεο είναι από μια από αυτές τις… λίγες  περιπτώσεις.
pronews