7.4.20

Στα χέρια των Ελλήνων βατραχανθρώπων θα είναι από τη Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 τα μεταχειρισμένα Σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών που παραλαμβάνονται από τα αμερικανικά αποθέματα Πρόκειται για τα νέα σκάφη MARK V από τους Αμερικανούς SEALS, τα οποία αρχικά είχαν απορριφθεί ως παλαιάς τεχνολογίας και πολύ υψηλής κατανάλωσης καυσίμου, αλλά εν τέλει λόγω έλλειψης ανάλογων σκαφών τελικά έγιναν αποδεκτά. Τα ταχύπλοα Mark V χρησιμοποιούντο παλιά από τους US Navy SEALS για την διείσδυση αλλά και αποχώρηση ομάδων υποβρυχίων καταστροφών. Ταχύτατα, αθόρυβα, με χαρακτηριστικά χαμηλής παρατηρησιμότητας στα ραντάρ, θα είναι, εάν γίνει, μια ωφέλιμη προσθήκη στα μέσα της ΔΥΚ αν και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι άγνωστη προς το παρόν. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Το ασταθές περιβάλλον στην Μεσόγειο και οι κίνδυνοι από διάφορες πλευρές και η ασφάλεια του ναυστάθμου της Σούδας οδηγούν στην δημιουργία ειδικής δύναμης φύλαξης» στην περιοχή σε συνεργασία ΗΠΑ και Ελλάδος.


Στα χέρια των Ελλήνων βατραχανθρώπων θα είναι από τη Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 Σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών που παραλαμβάνονται από τα αμερικανικά αποθέματα

Πρόκειται για τα νέα σκάφη MARK V από τους Αμερικανούς SEALS, τα οποία αρχικά είχαν απορριφθεί ως παλαιάς τεχνολογίας και πολύ υψηλής κατανάλωσης καυσίμου, αλλά εν τέλει λόγω έλλειψης ανάλογων σκαφών τελικά έγιναν αποδεκτά.

Τα ταχύπλοα Mark V χρησιμοποιούντο παλιά από τους US Navy SEALS για την διείσδυση αλλά και αποχώρηση ομάδων υποβρυχίων καταστροφών.
Ταχύτατα, αθόρυβα, με χαρακτηριστικά χαμηλής παρατηρησιμότητας στα ραντάρ, θα είναι, εάν γίνει,  μια ωφέλιμη προσθήκη στα μέσα της ΔΥΚ αν και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι άγνωστη προς το παρόν.  
Το ασταθές περιβάλλον στην Μεσόγειο και οι κίνδυνοι από διάφορες πλευρές και η ασφάλεια του ναυστάθμου της Σούδας οδηγούν στην δημιουργία ειδικής δύναμης φύλαξης» στην περιοχή σε συνεργασία ΗΠΑ και Ελλάδος.  
pronews