19.3.20

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα αυτά τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού


Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία μας ήρθε κατά νου η όρεξη, η προσπάθεια, το φιλότιμο και το μεράκι από εκατοντάδες στελέχη του ΕΣ που με δικά τους έξοδα αναβαθμίζουν τον ατομικό τους εξοπλισμό και τα υλικά τους. Υλικά που θα έπρεπε η ίδια η Υπηρεσία να μεριμνά ώστε διαρκώς να ανανεώνονται και να εμπλουτίζονται.
Η παραπάνω φωτογραφία είναι αντιπροσωπευτική ενός προσωπικού που σε Θράκη και Αιγαίο καθημερινά εργάζεται πολλές ώρες παραπάνω από το προβλεπόμενο και που δίνει ψυχή και σώμα για τη φύλαξη των συνόρων μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα στελέχη αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που με τον πενιχρό μισθό τους αγοράζουν υλικά υψηλής ποιότητας όπως κράνη, αντιβαλλιστικά γυαλιά, είδη διαβίωσης, γιλέκα μάχης – plate carriers, άρβυλα κτλ.
Και επιτέλους είναι πολύ θετικές αυτές οι εικόνες που δείχνει και ένα στράτευμα απαλλαγμένο από τη λογική του «αυτό προβλέπεται και όχι το άλλο» με νέα φιλοσοφία και αντίληψη.
Ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή το ΓΕΣ θα ασχοληθεί σοβαρά με τα νέα ατομικά υλικά που πρέπει επιτέλους να προμηθευτεί ο ΕΣ.
Η φωτογραφία από το μέτωπο του Έβρου.