25.3.20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Ε.Κ. Θ.,

ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετά το διευρυμένο Δ.Σ. που έγινε με την ηλεκτρονική παρουσία όλων των μελών και με επιτυχημένο teleconference, λόγω της καταστάσεως, με απόλυτη σύμπνοια και ομόνοια, ομόφωνα αποφασίσαμε την με θρησκευτική ευλάβεια τήρηση των Κρατικών κατευθύνσεων.


ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Όσο για την αυριανή διπλή Εθνικο-θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου, ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, στα μέλη, στους φίλους μας και σε όλους τους Έλληνες απανταχού, με σημαιοστολισμένα τουλάχιστον τα μπαλκόνια μας..

Στην αυριανή διπλή γιορτή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, εορτάζεται ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο ξεσηκωμός των υπόδουλων Ελλήνων, κατά του τούρκου δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση.

Είναι μια σημαντική ημερομηνία για την Νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, σαν αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε αύριο, είναι να κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ, τιμώντας τους ήρωες της επανάστασης του 1821 που έδωσαν και την ζωή τους ακόμη, για την αποτίναξη σκληρής σκλαβιάς 400 χρόνων.

Σήμερα, στέλνουμε πολλές ευχές για υγεία, ευλογία, δύναμη, αντοχή και καρτερία, σε όλους όσους προσπαθούν να αποτρέψουν την εξ ανατολών επιβολή-εισβολή, και το μυαλό μας είναι κοντά στον Στρατό μας, στους Αστυνομικούς , στους Λιμενικούς, στους Πυροσβέστες και σε όλους τους καθ οιονδήποτε τρόπο εμπλεκομένους, στην φύλαξη των Χερσαίων και Θαλασσίων συνόρων μας.

Επίσης στους Γιατρούς μας, στο νοσηλευτικό προσωπικό και σε όλους τους κρατικούς λειτουργούς, που μέρα νύχτα παλεύουν με τον αόρατο εχθρό, τον ύπουλο κορονοϊό.
Ευχόμαστε σε όλους αυτούς τους σημερινούς ήρωες, καλή υγεία, ευλογία και δύναμη, για να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους.

‘Ερρωσθε , ευδαιμονείτε, και ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ αισιοδοξείτε, άπαντες εν παντί.