23.2.20

Ιντλίμπ: Ο συριακός Στρατός ετοιμάζεται για την τελική έφοδο κατά του τουρκικού Στρατού - Τρομερή συγκέντρωση δυνάμεων


Συνεχείς είναι οι ενισχύσεις που στέλνει ο συριακός Στρατός στην επαρχία της Ιντλίμπ, εν μέσω της προώθησης των συριακών δυνάμεων στα βόρεια της χώρας.
Την ίδια ώρα συριακές πηγές ανεβάζουν στους 100 τον αριθμό των νεκρών ενόπλων μισθοφόρων της Άγκυρας από τη μάχη που διεξήχθη την Πέμπτη στην πόλη της Nayrab όταν τζιχαντιστές επιχείρησαν να την ανακαταλάβουν.
Ήταν η μάχη στην οποία δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν, έπειτα από σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς της ρωσικής Αεροπορίας.

Huge military build-up of the Syrian Army reaches the countryside of Idlib, in preparation for the second stage of military operations in the region.
Militants say crowds of are now on the “Fire Hill” axis which is SE OF Kafar Sijnah

Προβολή εικόνας στο Twitter

35 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο συριακός Στρατός έχει εξαπολύσει νέα επίθεση στη νοτιοδυτική Ιντλίμπ κοντά στην πόλη Kafr Sijnah, χωρίς ακόμη να έχουν αναφερθεί εδαφικά κέρδη για τον Στρατό της Συρίας.
Η απόσταση ανάμεσα στις εμπροσθοφυλακές του συριακού Στρατού και των τουρκικών και τζιχαντιστικών δυνάμεων στην Ιντλίμπ μειώνεται διαρκώς.
Conquistada Al Nerab por el ejercito 🇸🇾 🔵 solo Sarmin resiste antes de la capital defendida por terroristas AlQaeda y milicias proturcas.
Detras 🔴..,el ejercito de 🇹🇷

Προβολή εικόνας στο Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη la exocet 🚀

Ενισχύσεις όμως στέλνει και ο τουρκικός Στρατός στην Ιντλίμπ και η συσσώρευση δυνάμεων εκεί είναι μεγάλη πλέον.

pronews