4.1.20

Τρομοκρατικές απειλές από αλλοδαπό ληστή στη Θεσ/νίκη: «Θα σφάξουμε τους Έλληνες & θα βιάσoυμε τις Ελληνίδες»

Τα δίποδα που ανεχόμαστε!!!
ΑΛΕΞ
Τα πρώτα κρούσματα εγκλημάτων μίσους εναντίον των Ελλήνων από τους μουσουλμάνους εποίκους είναι γεγονός.
Συγκεκριμένα, Αλγερινός χθες το απόγευμα, προχώρησε σε τρομοκρατικές απειλές εναντίον των Ελλήνων αφού συνελήφθη να ληστεύει και να ξυλοκοπεί ηλικιωμένους σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Ο αλλοδαπός αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός ηλικιωμένου στη γραμμή «10», με τον οδηγό του λεωφορείου να ειδοποιεί την ιδιωτική ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ, αλλά και την Αστυνομία.
Στο σημείο έφθασε πρώτη η ομάδα του ΟΑΣΘ, ακινητοποιώντας τον δράστη, ο οποίος υπήρξε επιθετικός, χτυπώντας και τους άνδρες της ασφάλειας, αλλά και επιβάτες.
Το ανησυχητικό, ωστόσο, είναι οι τρομοκρατικές απειλές που άρχισε να εκτοξεύει, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με προσωπικό και επιβάτες, βρίζοντας, παράλληλα, την Ελλάδα, με τις κυριότερες εξ αυτών να περιλαμβάνουν τις φράσεις:
«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσoυμε τις Ελληνίδες».
Ακολούθησε η προσαγωγή του δράστη, στο Α.Τ. της οδού Δωδεκανήσου.
( Εκεί θα έπρεπε να "χειροτονηθεί" σε...Ιμάμη και μετά από το Α΄ Βοηθειών στον Εισαγγελέα και  στη συνέχεια απέλαση) ΑΛΕΞ
Δυστυχώς τα περιστατικά αυτά θα αυξηθούν τόσο σε αριθμό όσο και σε ένταση αφού πλέον κατά χιλιάδες οι μουσουλμάνοι έποικοι εγκαθίστανται στην ενδοχώρα.
Η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα ζει και αυτή την πραγματικότητα της δυτικής Ευρώπης, όπου αλλοδαποί θα βγαίνουν (στην καλύτερη) με μαχαίρια και θα σφάζουν αδιάκριτα τους Έλληνες.
pronews