23.12.19

Γ. Τράγκας: «Ορδές παράνομων μεταναστών και σαμποτέρ εισβάλλουν από παντού στην Ελλάδα»

Με άρθρο του σε ιστοσελίδα ενημέρωσης ο Γιώργος Τράγκας, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με την εισροή αλλοδαπών στην Ελλάδα, αλλά και στα νέα γεωπολιτικά δεδομένα που επικρατούν στο σήμερα.

«Κάτι πρέπει να γίνει, αλλιώς θα αντικατασταθεί ο ελληνικός πληθυσμός. Το μόνο αποτρεπτικό είναι η θέα των ελληνικών όπλων.» τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.
Το πλήρες άρθρο του Γιώργου Τράγκα:
«Παντού ο κόσμος αλλάζει. Οι πόροι του πλανήτη λιγοστεύουν. Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι. Αυξάνεται η φτώχεια. Παντού επικρατεί διαφθορά και ανισότητα.
Οι οικονομικές συγκρούσεις είναι πολύ δυνατές και δημιουργούν ατμόσφαιρα μεσοπολέμου. Οι Αμερικανοί επέβαλλαν κυρώσεις σε όσους συνεργάζονται για την κατασκευή του αγωγού Nord Stream που θα δώσει περισσότερο φυσικό αέριο από την Ρωσία στη Γερμανία. Η Γερμανία έχει οργιστεί με τον Τραμπ με αφορμή τη συμφωνία που ήθελε να κάνει η Deutsche Telekom με τον κινεζικό κολοσσό Huawei για το σύστημα 5G. Για τον EastMed ενισχύεται η συμμαχία Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου και Αιγύπτου.
Ο αγωγός θα μειώσει την εξάρτηση από την Ρωσία και υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί επειδή μας παρακολουθούν οι Αμερικανοί ως προτεκτοράτο του Βερολίνου. Μην εμπλακούμε ανάμεσα σε μια σύγκρουση βουβαλιών. Να προσέξει ο Μητσοτάκης όταν πάει στον Λευκό Οίκο. Η Γαλλία έχει παραλύσει από τις απεργίες.
Το Παρίσι δεν έχει χριστουγεννιάτικη πινελιά. Σε λίγο θα έχουμε ανεξέλεγκτες εκρήξεις από τους μουσουλμάνους που στοιβάζονται στα νησιά. Ορδές παράνομων μεταναστών, σαμποτέρ και κάθε καρυδιάς καρύδι εισβάλλουν από παντού στην Ελλάδα. Ο Έβρος είναι σουρωτήρι.
Κάτι πρέπει να γίνει, αλλιώς θα αντικατασταθεί ο ελληνικός πληθυσμός. Το μόνο αποτρεπτικό είναι η θέα των ελληνικών όπλων. Δεν είμαστε ρατσιστές αλλά πατριώτες. Δεν αντέχουν οι Έλληνες να ζουν με ελάχιστα και να έχουν και αλλοδαπούς μέσα στα πόδια τους.
Το πρόβλημα υπογεννητικότητας στην χώρα, πάνε να το λύσουν με τα παιδιά των μεταναστών. Γίνεται σιγά σιγά η αντικατάσταση του πληθυσμού. Όλοι οι ειδικοί χτυπούν το καμπανάκι για την υπογεννητικότητα. Η «δορυφοροποίηση» της Ελλάδας από το Βερολίνο δεν πάει άλλο. Οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά γιατί δεν μπορούν να τα θρέψουν.
Το 2018 οι γεννήσεις ήταν 33.812 λιγότερες από τους θανάτους. Σε μερικά χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι ισάριθμοι ή περισσότεροι από τους Έλληνες. Το 25% του πληθυσμού είναι άνω των 63. Έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό εκτρώσεων στην Ευρώπη και τρίτο στον κόσμο! Στην Ελλάδα γίνονται 250.000 εκτρώσεις.
Η μείωση των συντάξεων και των μισθών, η επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων και η ερημοποίηση των νησιών, έχουν φέρει την Ελλάδα στα όρια της. Οι μισοί απόφοιτοι των ΑΕΙ κάνουν κορνίζα τα πτυχία τους. Οι πολιτικοί κατέστρεψαν με τα ΝΑΙ τους την ιστορική αυτή χώρα.
Ας κρατάνε μόνο τις οικογένειες και να μην μπαίνουν τάγματα εφόδου προερχόμενα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Πλησιάζει η ώρα της αναμέτρησης με τον Ερντογάν.
Η Τουρκία υποστηρίζεται από τους Γερμανούς ενώ Ρωσία και ΗΠΑ παραμένουν άφωνες. Η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα της και ξεκαθάρισε ότι εμείς δεν αποτελούμε μέρος της.
Μας έχουν καταστήσει ανθρωποαποθήκη. Οι δικές μας κυβερνήσεις είναι άνθρωποι των Βρυξελλών και φροντίζουν να υλοποιούν τα σχέδια των Γερμανών. Με την συνδρομή της Frontex και του Λιμενικού, επιτρέπεται η είσοδος χιλιάδων ανθρώπων αλλά όχι η έξοδος τους προς τον ευρωπαϊκό βορρά. Η Βουλγαρία έκλεισε τα σύνορα της μετά από συμφωνία με την Τουρκία.
Γιατί συνέβη αυτό και όλοι μαζεύονται στην Ελλάδα; Η Τουρκία θα επιτεθεί 100%, πλησιάζει η ώρα μηδέν. Τι θα κάνει ο ελληνικός στρατός όταν θα έχει στην πλάτη του χιλιάδες μουσουλμάνους; Το μεταναστευτικό είναι η εμπροσθοφυλακή των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Ποτέ οι Γερμανοί δεν μας θεώρησαν τα νότια σύνορα της Ευρώπης. Η Μέρκελ είπε στο γερμανικό κοινοβούλιο ότι η Τουρκία είναι πολύτιμος σύμμαχος και πρέπει να την κρατήσουν πάση θυσία στο ΝΑΤΟ. Έτσι έστειλε και το μήνυμα στην Ελλάδα ότι πρέπει να κάτσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης…»
pronews