22.12.19

Σε Αίγυπτο και Κύπρο μετά τη Λιβύη ο Νίκος Δένδιας


Με τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ και τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα είχε συναντήσεις ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δένδιας ο οποίος μετέβη εκτάκτως στην Βεγγάζη της Λιβύης


Mε τον  στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ και τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα είχε συναντήσεις ο  υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Δένδιας ο οποίος μετέβη εκτάκτως στην Βεγγάζη της Λιβύης.
Αμέσως μετά ο Έλληνας ΥΠΕΞ  αναμένεται να επισκεφθεί την Αίγυπτο και εν συνέχεια την  Κύπρο και σύμφωνα με πληροφορίες του philenews θα έχει συνάντηση με τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη γύρω στις 6 το απόγευμα της Κυριακής.
Βίντεο από τη στιγμή της άφιξης του κυβερνητικού αεροσκάφους που μετέφερε τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών στη Βεγγάζη έδωσαν στη δημοσιότητα αραβόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο υπουργός μετέβη εκεί με το κυβερνητικό αεροσκάφος, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.
Libya

Yunanistan BM'yi komple devlet olarak ihlal etti, (Öyle silah satışı falan değil diğerleri gibi, direkt tanıyormul gibi hareket ediyor.) An itibari ile Darbeci Hafter ile görüşmek için Yunan devlet erkanları bingazi'ye iniş yaptı.

See Burak's other Tweets
tovima.gr