22.12.19

Ν. Τόσκας: Κατήργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους

Oι αποτελούντες κάθε παρόμοια ομάδα, θα πρέπει να υποστούν την κατάλληλη για τα καθήκοντά τους παιδεία ώστε να μάθουν να ξεχωρίζουν τους απλούς πολίτες από τους κακοποιούς και η συμπεριφορά τους να είναι δυναμική -εκεί που χρειάζεται- και ανθρώπινη με τον ανάλογο σεβασμό σε κάθε άλλη περίπτωση . Η συνήθεια της αλληλοσυγκάλυψης των παρεκτρεπομένων συναδέλφων είναι απαράδεκτη. Η σχετική προαναφερόμενη παιδεία θα πρέπει να επεκταθεί σε όλους όσους ασχολούνται με την εφαρμογή του νόμου αλλά παράλληλα και η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη προς τους αναρχοκακοποιούς και τους καθ υποτροπήν εγκληματίες .
Juan
Αίσθηση προκάλεσε δήλωση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι κατήργησε την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν οι μπαχαλάκηδες, όπως είπε, από την πλευρά του κράτους. 

«Κατήργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν οι μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους», δήλωσε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του ANT1 ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
«Απίστευτο. Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» ήταν η απάντηση του γγ του σωματείου ειδικών φρουρών Στρ. Μαυροειδάκος. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης του ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.
Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, λέγοντας ότι «η ομάδα Δέλτα ενεργούσε δημιουργώντας πρόβλημα, απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα».

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη τα λέει όλα αυτά.

Τόσκας: Κατήργησα την Ομάδα Δέλτα γιατί ήταν "μπαχαλάκηδες" από τη μεριά του κράτους.
https://www.kathimerini.gr/