11.12.19

Δήμαρχος Θεσ/νίκης: Ζητάει από την κυβέρνηση να στείλει περισσότερα ...παιδιά μουσουλμάνων στην πόλη!!!

Είπαμε να απαλλαγούμε από λάτρεις τούρκων, σκοπιανών, τραβεστί, ψυχανωμάλων, βραχιολάκηδων, σκουλαρικάκηδων, κοκκινοκαλτσάκηδων, μπεκρήδων, ναρκωμανών, δερματοστιξιμένων καρπαζοεισπρακτόρων και πέσαμε σε άλλους που με τη στάση τους θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αλλοίωση της Ελληνικότητος του πληθυσμού ! Μπράβο τους!!!
A. Αλεξανδρής
Αντιλαμβάνεσαι κοιμισμένε ελληνικέ λαέ ποιους ψηφίζεις;

Την ώρα που σε όλη τη Μακεδονία οι πολίτες δίνουν μάχη κατά της εγκατάστασης των μουσουλμάνων εποίκων, στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης δεν φτάνουν τα παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών που θα στείλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην πόλη και ζητάει κι άλλα.

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να φιλοξενήσει και να μεριμνήσει για την φροντίδα και την ενσωμάτωση ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, ακόμη και σε αριθμούς μεγαλύτερους από αυτούς που σχεδιάζει η κυβέρνηση για την πόλη, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

«Στηρίζω ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης με όλες τις δυνάμεις μου, και συμπράττω στην προσπάθεια αυτή, στον ευγενή αυτό στόχο» ανέφερε ο κ. Ζέρβας, και πρόσθεσε:

«Η φιλόξενη κοινωνία της Θεσσαλονίκης μπορεί να υποδεχθεί, να φιλοξενήσει, να περιθάλψει, να μεριμνήσει και να βοηθήσει στην ενσωμάτωση αυτών των παιδιών, και θα το κάνει σε αριθμούς που θα υπερβαίνουν τις αναλογίες που σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση. Μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη το οφείλει στη γεμάτη προσφυγιά Ιστορία της», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αδυνατώ να μπω στη διαδικασία να μετρήσω κεφάλια και να διαπραγματευτώ αριθμούς. Μιλάμε, το τονίζω αυτό, για προσφυγόπουλα, για παιδιά ασυνόδευτα» συνέχισε ο κ. Ζέρβας και πρόσθεσε:

«Εμείς έχουμε βαθιά γνώση του τι σημαίνει προσφυγιά, τι ζήσανε στο πετσί τους οι γονείς και οι πρόγονοί μας. Σχεδόν κάθε οικογένεια που κατοικεί σε αυτόν τον τόπο έχει μία τέτοια ιστορία να διηγηθεί. Εμείς θα μετρήσουμε σήμερα παιδικές ψυχές και σε λίγα χρόνια θα παραδώσουμε πολίτες που θα μπορούν να ζήσουν αρμονικά, θα σέβονται τον πολιτισμό και τους κανόνες της ελληνικής κοινωνίας» ανέφερε.

Κλείνοντας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Θα προχωρήσουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Η Ελλάδα είναι χώρα με κανόνες, σύνορα, δομές φροντίδας. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες μεριμνούν για τα παιδιά κάθε πατρίδας. Εμείς οι Θεσσαλονικείς, θα αποδείξουμε ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται πατρίδα τους την Ελλάδα».

Ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι έχει ενημερώσει για αυτήν την πρωτοβουλία, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών.


Να τους πάρεις στο σπίτι σου δήμαρχε.
Juan