5.12.19

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ


Ζητείται να δοθεί άμεσα ριζική λύση, στις αφίξεις των λαθρο-προσφύγων – Πρέπει να απωθηθούν με δραστικά μέσα όπως έκανε η Ιταλία, λίαν επιτυχώς

Ορισμένα ΜΜΕ ομιλούν και γράφουν ακόμη για προσφυγικό ή προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα, γιατί δεν έχουν κατανοήσει ότι πρόσφυγες είναι μόνον οι προερχόμενοι από χώρες στις όποιες διεξάγονται τώρα πολεμικές επιχειρήσεις, ενώ οι κάτοικοι άλλων περιοχών ειρηνικών, που μετακινούνται χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα είναι παράνομοι, είναι λαθρομετανάστες και οι χώρες στις οποίες εισέρχονται οφείλουν να τους συλλαμβάνουν και να τους απελαύνουν στις πατρίδες τους αμέσως. 

Το τσουνάμι των λαθραίων που μας στέλνει ο Έρντογάν, δικτάτωρ της Τουρκίας, δεν είναι τίποτε από τα παραπάνω, γιατί πρόκειται για μουσουλμάνους από διάφορες χώρες που βρίσκονται ήδη στην Τουρκία και συνολικά είναι 3,6 εκατ. άτομα -και τους ξεφορτώνεται ο κ. πρόεδρος, με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εν καιρώ να παρουσιαστεί ως προστάτης των «αδελφών» του και να ζητήσει γι’ αυτούς προνόμια, τζαμιά, οικονομικά βοηθήματα, ακόμη και αυτονομία. 
Γιατί τι είναι οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί, οι Ιρακινοί, οι Αλγερινοί, οι Μαροκινοί, φτωχοί και χωρίς δεξιότητες που μας τους στέλνει καραβιές- μόνο πρόσφυγες δεν είναι- είναι απλώς θύματα των διακινητών του Ερντογάν που τους πείθουν, ότι θα πάνε τελικά στη βόρεια Ευρώπη, στον παράδεισο, μέσω Ελλάδας και εδώ εγκλωβίζονται γιατί οι καλοζωισμένοι Βορειοευρωπαίοι έχουν κλείσει τα σύνορά τους και δεν δέχονται ούτε την κατανομή σε όλες τις χώρες της ΕΕ, που επιχειρήθηκε, χωρίς αποτέλεσμα, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή- τα ίδια τους λένε και οι διάφορες ΜΚΟ, που βρίσκονται στα νησιά μας και χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, τον ΟΗΕ και πλουτίζουν οι αρχηγοί τους σε βάρος της χώρας μας. 
Προχθές-ακόμη κατήγγειλαν στα κανάλια τις ΜΚΟ λαθραίοι, που πλήρωσαν, εξαπατήθηκαν και καθηλώθηκαν στη χώρα μας.
Η κυβέρνηση δεν έχει χαράξει ακόμη πολιτική για τα δυστυχή όργανα του Ερντογάν, που μας έρχονται με συνεχώς εντεινόμενους ρυθμούς- κακώς το αρμόδιο Υπουργείο ονομάζεται μεταναστευτικής πολιτικής- δεν υπάρχει μετανάστευση νόμιμη, υπάρχει εισβολή θυμάτων-οργάνων της Τουρκίας και άρα χρειαζόμαστε Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γι’ αυτή την περίπτωση.
Η κυβέρνηση σκέφτεται ακόμη να δημιουργήσει κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα, σε στρατόπεδα του στρατού, για όσους λαθραίους δεν μπορούν να θεωρηθούν πρόσφυγες, δηλαδή σχεδόν για όλους, πλην των ολίγων Σύρων που φτάνουν εδώ, και αυτοί καθοδηγούμενοι. 
Υπάρχουν πολλές αφίξεις μόνο νέων ανδρών, που μπορεί να είναι, τζιχαντιστές, τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους που υποθάλπει η Τουρκία.
Προφανώς δεν ελέγχεται η επιθετική εισβολή Ασιατών και Αφρικανών και βεβαίως δεν πρέπει η χώρα μας να καταντήσει αποθήκη της φτώχειας και της μιζέριας των χωρών τη Ασίας και της Αφρικής, για να καλοπερνούν οι υποκριτές της Βορείου Ευρώπης.
Η Ελλάδα δέχεται επίθεση, εισβολή μουσουλμάνων και οφείλει να αντεπιτεθεί. Πώς;
Να συλλαμβάνονται όλοι οι λαθραίοι και να εγκλείονται σε κλειστά, φρουρούμενα στρατόπεδα, με σκοπό την άμεση απέλασή τους. 
Εκεί να ευρίσκονται οι ολίγοι πραγματικοί πρόσφυγες, που δικαιούνται άλλη μεταχείριση. 
Να διαλυθούν όλες oι ΜΚΟ που δρουν για να πλουτίζουν και μας κουβαλούν λαθραίους.
Να επιτρέπεται σιωπηλά η έξοδος από τη χώρα τών χιλιάδων λαθραίων πού κυκλοφορούν ελεύθεροι, βεβαίως υπό ίδιαν ευθύνη.
Παράλληλα πρέπει να σταματήσει η μεταφορά από τα νησιά λαθραίων σε πόλεις της ηπεριωτικής χώρας, γιατί αυτή η λύση διχάζει τους ελληνικούς πληθυσμούς και ήδη έχουν συμβεί επεισόδια και βίαιες αρνήσεις υποδοχής λαθραίων μουσουλμάνων, στα νησιά και στη βόρεια Ελλάδα· οι μεταφορές πρέπει να γίνονται στα κλειστά στρατόπεδα.
Εξάλλου πλανώνται όσοι νομίζουν ότι μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, μουσουλμάνοι από Ασία και Αφρική και να λυθεί έτσι το δημογραφικό πρόβλημα.
Τα 5 εκατομμύρια μουσουλμάνων, που ζουν και εργάζονται στην Ευρώπη -Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Βέλγιο, Βρετανία- ουδέποτε έδειξαν διάθεση ενσωμάτωσης, αν και βρίσκονται εκεί χρόνια- προτιμούν τη δική τους κλειστή κοινωνία και ζουν σε γκέτο που αυτοί δημιούργησαν, ενώ ειδικά οι Τούρκοι κατευθύνονται πάντοτε από την κυβέρνηση της Άγκυρας. 
Το δημογραφικό μας πρόβλημα θα λυθεί με την γενναία οικονομική ενίσχυση των νέων ζευγαριών, όλων των νεογέννητων -που ήδη αρχίζει από 1.1.2020- και των πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και με την προσέλκυση τών 500.000 τουλάχιστον Ελλήνων μεταναστών στην Ευρώπη, που έφυγαν λόγω της κρίσης, αλλά και ομογενών από χώρες π.χ. της τέως Σοβιετικής Ένωσης -ήδη έχουν έλθει πολλοί- και γενικά Ελλήνων και Ελληνίδων του εξωτερικού. 
Κλειδί του προβλήματος είναι η αύξηση των γεννήσεων με την παροχή γενναίων οικονομικών ενισχύσεων, δωρεάν νηπιακών και παιδικών σταθμών για όλα τα παιδιά, όπως έγινε στη Γαλλία.
Η Ελλάδα δέχεται από την Τουρκία μουσουλμανική επίθεση· άρα πρέπει να απαντήσει με γενναία αντεπίθεση και να δώσει τέλος σε αυτή τη χρυσοφόρο υπόθεση.
Η απάντηση είναι η απώθηση, βίαιη και αποτελεσματική των τουρκικών λέμβων από τα σκάφη του Λιμενικού και του Πολεμικού Ναυτικού, ώστε να καταλάβουν λαθραίοι, Τούρκοι διακινητές και τα αφεντικά τους, ότι η χώρα φυλάσσεται και δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι.
Το έκανε η Ιταλία, με πολύ καλά αποτελέσματα!
Παναγιώτης Μποκοβός
Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών, 
πρώην Υφυπουργός Οικονομικών