17.12.19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Σκούπισμα" κλεφτών!!!


Σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών 

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών. 
Συγκεκριμένα:



  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 42χρονου ομογενή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Σεπτεμβρίου έως αρχές Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, παραβίασε πόρτα αποθήκης σε πολυκατοικία στην περιοχή των Διαβατών και αφαίρεσε (10) χαλιά αξίας (2.000) ευρώ περίπου. 

  • Σχηματίσθηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε βάρος:

  • ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους παραβίασε με αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα εισόδου οικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αφαίρεσε (1) κινητό τηλέφωνο, (2) τηλεοράσεις και το χρηματικό ποσό των (115) ευρώ. 
  • 25χρονου αλλοδαπού, διότι τον Νοέμβριο του 2019, εντός καταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας αφαίρεσε από 52χρονη αλλοδαπή το κινητό της τηλέφωνο.

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος:

  • δύο ημεδαπών ηλικίας 32 και 34 ετών, διότι τον Μάιο του 2019 αφαίρεσαν από αποθήκη στην περιοχή του Κορδελιού (2) ποδήλατα.
  • 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους εισήλθε παράνομα σε μονοκατοικία και αφαίρεσε προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας (830) ευρώ περίπου.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών για περιπτώσεις κλοπών αλλά και  διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.