14.12.19

Άγιοι Θεόδωροι: Παραδόθηκαν οι Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη με το αυτοκίνητο

Πρέπει πρώτα να..."χειροτονηθούν" δεόντως και μετά ισόβια, χωρίς "εκπτώσεις".
Juan
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο B-Ρομά που πάτησαν με το αυτοκίνητό τους και σκότωσαν την 74χρονη γυναίκα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων για να της αρπάξουν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της.

Οι δύο άνδρες που είχαν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και αναζητούνταν παραδόθηκαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου πήγαν συνοδεία του δικηγόρου τους.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι δυο άνδρες που αναζητούνταν από την ελληνική αστυνομία για το θάνατο της 73χρονης στους Αγίους Θεόδωρους πριν από μια εβδομάδα ακριβώς. Πρόκειται για δυο B-ρομά που φέρονται να επιχείρησαν να αρπάξουν από το λαιμό της άτυχης γυναίκας μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και όταν εκείνη αντιστάθηκε, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και διέφυγαν.
Ο λόγος για τον 30χρονο οδηγό του ασημί Hyundai Accent και τον 35χρονο συνοδηγό του, οι οποίοι πάτησαν με το αυτοκίνητο την άτυχη ηλικιωμένη επειδή αντιστάθηκε κατά την προσπάθεια τους να της αρπάξουν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν με δικηγόρο στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι και οι δύο είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ θεωρούνταν ούτως ή άλλως ζήτημα χρόνου η σύλληψη τους. Και οι δύο ζούσαν στον καταυλισμό B-Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων, κοντά στον οποίον είχε βρεθεί και το όχημα που χρησιμοποίησαν την ημέρα που σκότωσαν την 73χρονη γυναίκα.
pronews