2.11.19

Εξαπλώνεται το κίνημα κατά των παράνομων μεταναστών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λάρισα – Στοιχεία σοκ από τη Σάμο

Φωνή λαού, οργή Θεού!
Juan
Εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα  το κίνημα κατά των παράνομων μεταναστών, με τους Έλληνες πολίτες να αντιδρούν ίσως για πρώτη φορά τόσο έντονα στην επιβαλλόμενη από κύκλους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης.
Μετά την Κω, όπου απηυδισμένοι κάτοικοι εμπόδισαν την αποβίβαση νέου κύματος παράνομων μεταναστών, αλλά και την Σκύδρα όπου οι κάτοικοι απειλούν ότι θα πράξουν το ίδιο, στη Λάρισα δεκάδες ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πλατεία Λαού διαμαρτυρόμενοι κατά της έλευσης αλλοδαπών στο πλαίσιο κινητοποίησης που έγινε διαδικτυακά το προηγούμενο διάστημα.
Βέβαια την ίδια ώρα οι γνωστοί-άγνωστοι  (μαζοχιστές) συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική πλατεία της πόλης αναρτώντας πανό ότι η Λάρισα είναι πόλη κατά του.. φασισμού και ότι τάσσονται  μαζί με τους αλλοδαπούς!!!
Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα στοιχεία από τη Σάμο αναφορικά με την σύνθεση των γεννήσεων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.
Όπως είναι γνωστό πολλές αλλοδαπές επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών προκειμένου αυτά να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
Έτσι όπως  αναφέρει η samiaki.tv από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10 γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά εκ των οποίων τα 120 ήταν μόνο Ελλήνων και τα 96 αλλοδαπών!
Όχι αλλοδαπών κατοίκων της ΕΕ που μπορεί να μένουν στη νησί, αλλά όπως διευκρινίζεται αλλοδαπών μεταναστών!
«Προς γνώση της Σαμιακής Κοινωνίας πληροφορούμε ότι το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως και 31/10/2019 η μοναδική υπηρετούσα, με μετακίνηση, Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας, εξέτασε στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής 4.592 παιδιά και νοσήλευσε 293 παιδιά.
Επιπλέον, εξέτασε 226 νεογνά, που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών).», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Όλα αυτά ενώ σε μόνο μια ημέρα πλωτά αποβίβασαν στα νησιά του Α.Αιγαίου 460 αλλοδαπούς από Τουρκία οι οποίοι έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες, και πολλές φορές με την συνδρομή σκαφών του ΛΣ και της FRONTEX.
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ
1/11/2019

Συνολικά 10 βάρκες αποβίβασαν 460 λάθρο

ΛΕΣΒΟΣ
1. Μυτιλήνη, 38 άτομα
2. Τσόνια, 42 άτομα
3. Κάτια, 28 άτομα
4. Μόλυβος, 60 άτομα
5. Τσιχράντα, 55 άτομα
6. Καλό Λιμάνι, 50 άτομα
7. Θερμή, 38 άτομα
8. Καλό Λιμάνι, 45 άτομα

67 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 pronews
_________________________
Αν υπάρχει κυβέρνηση, εντέλλεται (από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό)  να υπερασπίσει τη χώρα.
Juan