21.11.19

Βοστώνη: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ - Το μήνυμα της οικογένειας (φωτο)

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τη Βοστώνη των ΗΠΑ, αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία της θεραπείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφάηλ, σύμφωνα με ανάρτηση τον γονιών του στο Facebook!
«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά», 
ανέφερε η συγκινητική ανάρτηση, η οποία συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και όπως είναι φυσικό έγινε αμέσως viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις.
Ο γιατρός ο οποίος έχει αναλάβει τη θεραπεία του μικρού αγοριού είναι ο Βασίλειος Δάρρας, κορυφαίος ομογενής γιατρός στις ΗΠΑ.
Η ανάρτηση με τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ
Η φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Βοστώνη, που συγκέντρωσε χιλιάδες likes, λίγα λεπτά αφότου αναρτήθηκε στο Facebook.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στην σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε δίνει το δικό του αγώνα.