19.10.19

Οι ευρωπαϊκές χώρες φέρνουν πίσω τους ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS - Σπεύδουν να τους σώσουν από τον Άσαντ

Οι ευρωπαϊκές χώρες φέρνουν πίσω τους ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS - Σπεύδουν να τους σώσουν από τον Άσαντ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε Tweet του επιβεβαίωσε πως ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες είναι πρόθυμες να επαναπατρίσουν τους τζιχαντιστές που κρατούνται στη Συρία.
Σύμφωνα με τον Guardian, το Βέλγιο και άλλα ευρωπαϊκά κράτη προετοιμάζονται να εκκενώσουν τους πολίτες τους που είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους από τα στρατόπεδα κράτησης στη βορειοανατολική Συρία, μέσω μιας ασφαλούς ζώνης που έχουν χαράξει οι τουρκικές δυνάμεις κατά μήκος των συνόρων.

Βέλγοι αξιωματούχοι ενημέρωσαν τα μέλη των οικογενειών κρατουμένων σε δύο στρατόπεδα την Παρασκευή ότι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από μια πενθήμερη κατάπαυση του πυρός για την ανάκτηση των υπηκόων τους που φέρονται να συνδέονται με την τρομοκρατική ομάδα.
Επίσης κι άλλα ευρωπαϊκά κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Γερμανίας, εξετάζουν επίσης τρόπους για να επαναπατρίσουν τους ισλαμιστές του ISIS για να μην τους προλάβει ο Άσαντ.... Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου...
Τελικά η Ευρώπη όσες φορές και να πάθει δεν θα μάθει.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που συμβαίνουν καθημερινά στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, και τα χιλιάδες αθώα θύματα κάθε χρόνο δεν είναι αρκετά για να συγκινήσουν τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις οι οποίες είναι έτοιμες να δεχθούν πίσω τους ισλαμιστές του ISIS στο έδαφός τους.
Το τι θα τους κάνουν έχουν σκεφτεί; Θα τους βάλουν φυλακή; Για πόσο καιρό; Κι όταν βγουν (γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τα «κανονικά» ισόβια όπως στις ΗΠΑ) τι θα γίνει, θα ξοδεύουν εκατομμύρια για να τους παρακολουθούν; 
Αντί να αφήσουν τον Άσαντ να λύσει το πρόβλημα «όπως ξέρει», οι Ευρωπαίοι για άλλη μια φορά αποδεικνύονται γεννημένοι για την καταστροφή και περιπλέκουν ασκόπως τα πράγματα.
Το πρόβλημα είναι ότι παίρνει κι εμάς η μπάλα.
«Αυτό είναι ένα καλό νέο (…). Μεγάλη πρόοδος σημειώνεται!». είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.


.....this thinking years ago. Instead, it was always held together with very weak bandaids, & in an artificial manner. There is good will on both sides & a really good chance for success. The U.S. has secured the Oil, & the ISIS Fighters are double secured by Kurds & Turkey....
....I have just been notified that some European Nations are now willing, for the first time, to take the ISIS Fighters that came from their nations. This is good news, but should have been done after WE captured them. Anyway, big progress being made!!!!

18,1 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr