25.10.19

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αρτέμιδα και κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς μέχρι τον... Ασπρόπυργο!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα όταν αυτοκίνητο με Β- Ρομά εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο στη Λούτσα. Αφού έριξαν τη τζαμαρία, άδειασαν τις προθήκες με τα κοσμήματα κι επιβιβάστηκαν στο όχημα για να φύγουν με τη λεία τους, έγιναν αντιληπτοί από πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούσε περιπολία κι άρχισε μια τρελή καταδίωξη.

Όπως μετέδωσε το Open TV, οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους ληστές από την Αρτέμιδα μέχρι και τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου (!), διανύοντας μια απόσταση 40 χιλιομέτρων, όπου κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να τους ακινητοποιήσουν. Όταν άρχισαν να προχωρούν στη διαδικασία της σύλληψης, εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα Βρομά, επιτέθηκε στους αστυνομικούς, επιχειρώντας να αρπάξουν και να απεγκλωβίσουν τους δύο ληστές.
Οι αστυνομικοί έριξαν στον αέρα για να διαλυθεί το πλήθος και τελικά κατάφεραν να κρατήσουν τους δύο ληστές και να τους οδηγήσουν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής
pronews
(Στο σημείο αυτό, θα έπρεπε να ακολουθήσει  ένα γερό "παραδοσιακό"  βρωμόξυλο  για να καταλάβουν και τα λοιπά υποκείμενα του είδους, ότι δεν θα καλοπερνούν και δεν θα καλύπτονται από τις ανθρωπιστικές  διατάξεις του νόμου, που αφορούν φυσιολογικά άτομα. Juan)