11.10.19

Ν.Τραμπ: «Ως ΗΠΑ έχουμε τρεις επιλογές απέναντι στην Τουρκία: Πόλεμο, κυρώσεις ή διαπραγματεύσεις»!

Ν.Τραμπ: «Ως ΗΠΑ έχουμε τρεις επιλογές απέναντι στην Τουρκία: Πόλεμο, κυρώσεις ή διαπραγματεύσεις»!
Σοφόν το αφορισμένον!!!
Juan
Ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος από το πρωί «βομβαρδίζει» στο twitter σχετικά με την τουρκική επίθεση στους Κούρδους μ' ένα βραδινό tweet ήρθε να ταράξει τα νερά.
Τρεις πιθανές επιλογές για τις ΗΠΑ, σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα συμπεριφερθούν στην Τουρκία, περιέγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ενώ συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» στη βόρεια Συρία.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να επιλέξουν να κερδίσουν «στρατιωτικά» στέλνοντας χιλιάδες στρατιώτες να πολεμήσουν τους Τούρκους, θα μπορούσαν να πλήξουν την Τουρκία οικονομικά με κυρώσεις, ή θα μπορούσαν να διαμεσολαβήσουν για μία συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων.
Αυτή ήταν η απάντηση του επικριτές του για τον τρόπο που αντιμετώπισε την τουρκική εισβολή και σίγουρα δείχνει ότι ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι των εντυπώσεων παίζοντας πάντα «στα άκρα».
Επιλογή πολέμου με τη Τουρκία, ούτε μπορούσε να το σκεφθεί, όχι να το διατυπώσει κάποιος Αμερικανός πρόεδρος από τον Χάρι Τρούμαν, μέχρι σήμερα.
Και μόνο αυτό το άκουσμα, πάει στην δεύτερη λύση. Η δεύτερη λύση σημαίνει αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ. Και μένει η τρίτη λύση. Εκεί που θέλει πραγματικά να σπρώξει τα πράγματα...


We defeated 100% of the ISIS Caliphate and no longer have any troops in the area under attack by Turkey, in Syria. We did our job perfectly! Now Turkey is attacking the Kurds, who have been fighting each other for 200 years....
....We have one of three choices: Send in thousands of troops and win Militarily, hit Turkey very hard Financially and with Sanctions, or mediate a deal between Turkey and the Kurds!

37,9 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr