24.10.19

Θεσσαλονίκη: Το Αστυνομικό δελτίο  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατελήφθη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο.
Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του παραπάνω εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και συνελήφθη.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα , το Φεβρουάριο του 2019 μαζί με συνεργούς του, εισήλθαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Πολίχνης και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές.  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο του 2019 στη λαϊκή αγορά Κορδελιού, αφού επιτέθηκαν σε 28χρονο αλλοδαπό, στη συνέχεια ένας εκ των παραπάνω του αφαίρεσε το ποσό των (400) ευρώ