10.10.19

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ευρωπαίοι θα σας στείλουμε 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες για να μάθετε»

Τι τον φυλάτε  @@@@ Ευρωπαίοι; Τσακίστε τον, σβήστε από το χάρτη τη @@@χώρα του.Juan
Απείλησε Ελλάδα και Ευρώπη με «αποστολή» εκατομμυρίων προσφύγων και αλλοδαπών πριν από λίγο ο Ρ.Τ.Ερντογάν για την κριτική που ασκείται κατά της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Βόρεια Συρία.

«Αν επιχειρήσετε να περιγράψετε την επιχείρησή μας ως μια κίνηση κατάληψης (σ.σ. της βόρειας Συρίας), θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα στείλουμε 3,6 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες στην Ευρώπη» είπε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε μέλη του κόμματός του, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.
Δηλαδή για να μάθουν όλοι που δεν λένε στην Άγκυρα... μπράβο για την εισβολή και το σχέδιο εθνοκάθαρσης των Κούρδων στο σύνολο της τουρκικής συνοριογραμμής.
Ο σχεδιασμός των τουρκικών Επιτελείων προβλέπει την δημιουργία ζώνης ασφαλείας βάθους 40 χλμ και σε μήκος μέχρι και 400 χλμ. Πρώτη φορά στην Ιστορία επιχειρείται μια τόσο μεγάλη μετατόπιση πληθυσμών και μάλιστα κατόπιν πολιτικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ.
Μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση του κυβερνώντος AKP ο Ερντογάν εκτόξευσε βέλη και κατά της Σαουδικής Αραβίας για τις επικρίσεις της κατά της τουρκικής εισβολής στη Συρία
«Δεν αποδεχόμαστε την κριτική γι’ αυτή την επιχείρηση. Η Σαουδική Αραβία να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Ποιος έκανε έτσι την Υεμένη. Αυτό να κοιτάξετε πρώτα. Καταστρέψατε την Υεμένη. Δεν μπορείτε να μας μιλάτε για το βήμα που κάναμε για την ενότητα της Συρίας. Ειδικά η Αϊγυπτος δεν δικαιούται να ομιλεί. Σκοτώνετε τη δημοκρατία στη χώρα σας. Βάλατε τον Μόρσι, που εξελέγη με ποσοστό 52% να τον καταδικάσει δικαστήριο σε θάνατο. Ο Σίσι τον καταδίκασε...»
pronews