20.10.19

Νέο σχέδιο εποικισμού: 20.000 «αιτούντες» καταφθάνουν στην ενδοχώρα - 700 αναχωρούν αύριο από την Σάμο

Νέο σχέδιο εποικισμού: 20.000 «αιτούντες» καταφθάνουν στην ενδοχώρα - 700 αναχωρούν αύριο από την Σάμο
@@@@@@@!!!
Juan
Δεν θα μείνει μέρος στην Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχουν αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την αποτροπή παράνομης εισόδου στη χώρα, πέρα από λεκτικές διαβεβαιώσεις.

Αύριο αναχωρούν από την Σάμο 700 «αιτούντες ασύλου» (είναι ο νέος όρος που καθιερώνεται πλέον για να αποφεύγεται η σύγχυση ανάμεσα  σε «πρόσφυγες», μετανάστες και «εγκλωβισμένους»), με τη διαφορά πως δεν υπάρχει αλλοδαπός ο οποίος μπαίνει στη χώρα και να μην ζητά «άσυλο».
Όπως έγινε γνωστό 700 από τους «αιτούντες» θα μεταφερθούν αύριο, Δευτέρα, από τη Σάμο στον Πειραιά και από εκεί στις περίφημες «δομές» της πάντα φιλόξενης  ενδοχώρας.
Σύμφωνα με τον… προγραμματισμό που έχει γίνει γνωστός, αύριο θα φτάσει στο λιμάνι της Σάμου το ταχύπλοο PAROS Jet το οποίο θα παραλάβει τους «αιτούντες».
Στη Σάμο ζουν σήμερα περισσότεροι από 6.500 «αιτούντες», δηλαδή μεταφέρονται περισσότεροι από το 10% του σχετικού πληθυσμού του νησιού.
Στη Σάμο  σε χώρο μπροστά στην είσοδο του ΚΕΠΑ στήθηκαν σκηνές, για τους  «αιτούντες» που είχαν διαφύγει από τον καταυλισμό του ΚΥΤ και έμεναν σε δημόσιους χώρους στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη.
Στο μεταξύ όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ η κυβέρνηση σκοπεύει να μεταφέρει συνολικά στην «ενδοχώρα» 20.000 αλλοδαπούς, ενώ ετοιμάζεται για ακόμη 120.000.
To "Σχέδιο Γ" το έχει υπ όψη της η... "κυβέρνηση";
Juan
Βέβαια οι αριθμοί έχουν χάσει την αξία τους σε αυτή τη χώρα.
Ουδείς γνωρίζει πόσοι αλλοδαποί έχουν κατακλύσει την Ελλάδα από το 2010 και μετά, ενώ εάν ο απολογισμός συμπεριλάβει και τα χρόνια από το 2000 τότε μιλάμε με σιγουριά για εκατομμύρια.
Παρ΄ όλα αυτά η έρμη αυτή η «ενδοχώρα» χωρά τους πάντες και τα  πάντα.
Δείτε τους "αιτούντες" στη Σάμο


Οι αφίξεις συνεχείς

Δουλέμπορος που αποθεώνει Ερντογάν, αποβίβασε την πελατεία στη Χίο και βιντεοσκοπεί άνετος για διαφημιστικούς λόγους.

85 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr