1.9.19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κατεδιώχθη και συνελήφθη 21χρονος ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Ο Νομοθέτης και οι δικαστές ξέρουν τι θα πει "παραδειγματική ποινή";
Οι μεταφορείς πρέπει να "εξοντωθούν" ποινικά και να κατάσχονται περιουσιακά τους στοιχεία.
Juan

Διαπιστώθηκε η μεταφορά 26 παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά παράνομων μεταναστών.


Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (31-08-2019), στην Εγνατία οδό, (ύψος Ασπροβάλτας), ο 21χρονος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τύπου βαν, δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια κινήθηκε σε αγροτικό δρόμο της Ασπροβάλτας, όπου το όχημα που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε και τράπηκε σε φυγή πεζός, πλην όμως αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση.

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν είκοσι έξι (26) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράνομοι μετανάστες εισήλθαν (παράνομα) από περιοχή του Έβρου, και κατέβαλαν χρηματικά ποσά προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ελπίζουμε να μην αφεθεί ελεύθερος και ορισθεί...τακτική δικάσιμος, γιατί "μην τον είδατε τον Παναή" !!!