3.8.19

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της Theon Sensors σε επιχείρηση των αμερικανικών αστυνομικών ειδικών δυνάμεων!

Πόσες φορές βλέπουμε ειδήσεις από κανάλια του εξωτερικού και εντοπίζουμε στα πλάνα... ελληνικές κατασκευές υψηλής τεχνολογίας; Ποτέ!

Μέχρι πρόσφατα όταν οι τηλεοπτικοί δέκτες έδειξαν επέμβαση ομάδας των αμερικανικών ΕΚΑΜ (SWAT) για την αντιμετώπιση περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας που εξελίχθηκε χθες τα ξημερώματα στο New Hampshire των ΗΠΑ.
Οι άνδρες της ομάδας των SWAT χρησιμοποιούσαν το δίκυαλο νυχτερινής όρασης ΝΥΧ της THEON SENSORS!
Το οποίο για άλλη μια φορά λειτούργησε υποδειγματικά και έφεραν σε πέρας της αποστολή τους, σώζοντας και πάλι ζωές.
Η επιχειρησιακή χρήση του ΝΥΧ από τις αμερικανικές ομάδας των SWAT, εκτός από απόδειξη της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων της ελληνικής εταιρείας, είναι αποτέλεσμα και της στρατηγικής συνεργασία της THEON SENSORS με την αμερικάνικη HARRIS Night Vision.
Ιδού και σχετική αρθρογραφία για το περιστατικό από τον αμερικανικό Τύπο:
Να υπενθυμίσουμε ότι η ΤΗΕΟΝ SENSORS έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία με τη HARRIS Night Vision, μία από  μεγαλύτερες εταιρίες night vision στον κόσμο.
Μέσα από αυτή τη συμμαχία, η HARRIS Night Vision έχει τη δυνατότητα της εμπορικής εκμετάλλευσης του δίκυαλου NYX της ΤΗΕΟΝ,  το οποίο προωθεί με το εμπορικό της σήμα ως F5032.
Από πρόσφατες ανακοινώσεις της THEON συνάγεται ότι παρόμοιες στρατηγικές συμμαχίες συμπαραγωγής έχει, εκτός από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και με άλλες 5 χώρες ανά τον κόσμο, εταιρείες των οποίων παράγουν, κατόπιν αδείας της ελληνικής εταιρείας, τα ελληνικά προϊόντα με δικά τους σήματα!
Εδώ είναι το δίκυαλο ΝΥΧ (F5032 στην αμερικανική εκδοχή του):
pronews